Poznajemo se...

Jeste li razmišljali nekad koliko znate od drugim forumasima u suštini potpuno nepoznatim ljudima.Ponekad možda više nego o komšijama?
Za većinu aktivnih ovde bih mogla reći imaju li djecu,ljubimce,žive li u kući ili stanu,šta vole ,šta ne vole,stav o politici, mnogo više nego o ljudima koje svakodnevno srećem.
nismo više nepoznati Č:P

Jeste li razmišljali nekad koliko znate od drugim forumasima u suštini potpuno nepoznatim ljudima.Ponekad možda više nego o komšijama?
Za većinu aktivnih ovde bih mogla reći imaju li djecu,ljubimce,žive li u kući ili stanu,šta vole ,šta ne vole,stav o politici, mnogo više nego o ljudima koje svakodnevno srećem.

vise puta sam pisao da mnogi, i ja izmedju ostalog, svesno/NEsvesno, previse informacija pisu o sebi iz RL
jeste da je deo zivota ali forum je forum, samo delic RL.
A da nekim koji postuju i nije samo delic, nekima je ceo svet. Ali to nije tema :)

Krucijalno je da li si sugurna da je sve napisano tacno ? Da je "ziva istina ?

Tako da 50:50 je sve napisano i sta je osoba u RL zapravo. A odnos je varijabilan, nazalost

Па да, зато сам се зезала на ЉИС-у да је веза са форумашем инцест.
Мени је ово место као локал у који свраћа иста екипа годинама, па испратиш разне фазе живота свакога од њих. Неко ти прија више, неко мање. Али би ти свако на неки начин фалио да га нема.
Шта све нисмо писали, какве слике нисмо качили, око чега се нисмо закачили, какве тренутке нисмо поделили... Осетиш и расположење кроз писање. Знамо ко какве гаће носи, ко динста месо за сарму а ко не, ко на који протест иде, ко у којој пози спава... Све :lol:
И мени је ово место зато и драго. Чим успе да ме нешто и изнервира значи да још ”ради”. Једино немам емоцију према онима који нит смрде, нит миришу- окаче по коју слику, напишу нешто формално и коректно :lol: па ту нема присности.

Мени је ово место као локал у који свраћа иста екипа годинама, па испратиш разне фазе живота свакога од њих. Неко ти прија више, неко мање. Али би ти свако на неки начин фалио да га нема.
Шта све нисмо писали, какве слике нисмо качили, око чега се нисмо закачили, какве тренутке нисмо поделили... Осетиш и расположење кроз писање. Знамо ко какве гаће носи, ко динста месо за сарму а ко не, ко на који протест иде, ко у којој пози спава... Све :lol:
И мени је ово место зато и драго. Чим успе да ме нешто и изнервира значи да још ”ради”. Једино немам емоцију према онима који нит смрде, нит миришу- окаче по коју слику, напишу нешто формално и коректно :lol: па ту нема присности.
ti meni prijas vise :O

vise puta sam pisao da mnogi, i ja izmedju ostalog, svesno/NEsvesno, previse informacija pisu o sebi iz RL
jeste da je deo zivota ali forum je forum, samo delic RL.
A da nekim koji postuju i nije samo delic, nekima je ceo svet. Ali to nije tema :)

Krucijalno je da li si sugurna da je sve napisano tacno ? Da je "ziva istina ?

Tako da 50:50 je sve napisano i sta je osoba u RL zapravo. A odnos je varijabilan, nazalost
А ја нећу, рецимо да сумњам у написано. За мене си оно како се представиш.
Једино где је баш јасно као дан да нас неко вуче за нос прецртам за озбиљну комуникацију. Када неко измишља и своје звање и качи туђе слике као своје... а ми сисали весла.

zovi me na sladoled pusti Gana on je daleko
ja sam lokal patriota :D

jbt... Мени је ово место као локал у који свраћа иста екипа годинама, па испратиш разне фазе живота свакога од њих. Неко ти прија више, неко мање. Али би ти свако на неки начин фалио да га нема.
Ovo kao da sam ja pisao, jela si kropim juce za rucak sigurno cim se ovako osecamo :lol:

@ tema

forum je 90 % zajebancija za mene
ne trudim se da previse skapiram i saznam o ljudima
sa druge strane imam prijatelje u tjivotu vec dvocifren broj godina a skontali smo se na forumu

i primecujem da me ultra mali broj ljudi zaintrigira
uglavnom je to sve wannabe nick i glupost sta ljudi pisu i cime se bave

i zanimljivo je zezati one koji se primaju
tj sami sebe svrstaju u sluzbu moje zabave
nekad malo preteram
a i sire :rumenko:

:heart:

Jednom prilikom mi je drugarica, sa kojom sam tada bila vrlo bliska, poslala link ka svom twitter nalogu, posto je tamo imala objedinjene neke clanke koje su joj objavljivili.
I par objava prije toga je isla cestitka za godisnjicu braka. Mi smo se uvijek smijale na racun ljudi koji objavljuju na fejsu cestitke djeci, muzu. Kad, ona to isto radi. Hajde sto radi, nego sto je njen brak u tom momentu prolazio kroz ozbiljnu krizu. Muz, taj njen heroj iz objave je u tom momentu bio nimalo voljen u stvarnom zivotu i ona je bila u platonskoj vezi sa drugim covjekom sa kojim nije uspjelo.

Tako da bih sa rezervom uzela sigurnost u to da nekoga poznajem, bilo ovdje bilo u rl drugarstvima. Na stranu to sto je pitanje ko ti je blizi, onaj o kome znas sve ili onaj o kome ne znas takve pojedinosti a dopada ti se njegova dusa, humor.

Cini mi se da zene vole da znaju te pojedinosti. Kako ti se zove pas, koliko je kucica ostenila, dok vidjam muska drugarstva da uopste ne ulaze u to. Muz se vidio sa kumom, pitam ga kako je kumu mama, zena operisana. Kaze, ne pitah, nije ni on pomenuo. E svasta.

A nekima znamo i broj registarskih tablica audija :lol:
Je l se secate, davno bejase, kad je cickava okacila da se pohvali audijem parkiranim u dvoristu, sa sve tablicama na izvolte :lol: hit

A sto se teme tice, ja dosta forumasa znam uzivo pa me ne cudi sta sve znamo jedni o drugima

A nekima znamo i broj registarskih tablica audija :lol:
Je l se secate, davno bejase, kad je cickava okacila da se pohvali audijem parkiranim u dvoristu, sa sve tablicama na izvolte :lol: hit

A sto se teme tice, ja dosta forumasa znam uzivo pa me ne cudi sta sve znamo jedni o drugima
Sjecam se raznih cickovih bisera
Sakrije lice,slika kucu i tablice.😁

Мени је Чичак била супер. И баш сам поносна на њу што је у оној хистерији дигла сидро и више се није вратила. Ја нисам била тако јака.

Back