- Poruka
- 29.459
Kakve ja veze imam sa vucicem?
aj bolesnice lepo polako kreni u nepoznatom pravcu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ne svakome
ako neko ne zeli meni da se poverava, ne znaci da se nikom ne poverava
to treba postovati
normalan covek nece ici i ispovedati se svakom radoznalcu da bi dokazao da je iskren
ozitivan stav je nešto što nema veze sa pozitivnim razmišljanjima.
............
u onoj reklami kažu ili jesi ili nisi
dakle ili jesi opušten i pozitivan prema svemu zavisi samo od onoga kakv si unutra. ti lično.[/QUOTE]
![]()
Намазани су ови што мраче. Фазон, ко је позитиван тај живи у Лотлориену и не зна шта је реалан свет.
Сигуран сам да могу и боље од тога.![]()
Ово је пост за репутацију па ћу ти је овим путем дати.
a imas i velke sise!
Kad sam zaglavio u kovacici sa dve slovakinje, bio sam bez kinte, ali sam pozitivno razmisljao, i pred jutro su htele da se udaju za mene, obe![]()
znam, znam, one su mi oduvek bile od pomoći kad mi zafali pozitivno razmišljanje u životu
- - - - - - - - - -
eto kako si uspeo pozitivnim razmišljanjem! da su se udale za tebe ni dan danas ne bi imao ni kinte![]()
pozitivan stav je nešto što nema veze sa pozitivnim razmišljanjima.
na primer želiš da kupiš bolji i veći auto.
kad ulaziš u svoj šeroplet treba sebi da govoriš ja vozim subaru forester i jako je važno da veruješ da će se jedne noći ta tvoja zgužvana limenka pretvoriti u blistavi crni džip naročito ćeš ubrzati tu akcciju ako svaki put na semaforu dok čekaš zeleno pet puta ponoviš tu mantru ali sa iskrenom verom u to jer univerzum prepoznaje one fejk želje znači samo pravi igrači istiniti vernici mogu da obezbede sebi na blanko svaku svoju želju
ipak ujutru kad pogledaš kroz prozor i dalje je na parkingu isti onaj krš koji si parkirao juče
pozitivan stav je kad pogledaš kroz prozor u svoj krš je da te zabole što nije subaru, krajsler ili rav 4
ono što je tebii bitno je da te on vozi od tačke a do tačke b i da je napravljen da bi tebi služio a ne ti da budeš njegov rob i da uteruješ svoje misli u različite klišee ko ovce u obore na koje se prima sav ovaj novokomponovani svet.samo da bi se ukloipo jer ako se nisi uklopio nećeš biti društveno i socijalno priznat pa ćeš na predstavama života uvek sedeti u zadnjem redu.
u onoj reklami kažu ili jesi ili nisi
dakle ili jesi opušten i pozitivan prema svemu zavisi samo od onoga kakv si unutra. ti lično.