Pozitivna diskriminacija...

ДОГОДИНЕ У КНИНУ И ВУКОВАРУ
26.Септембра 2006 у Вуковару се спрема прослава повратка Вуковара кући у СРБИЈУ
а 1.Октобра и Книнска прослава Проглашења независности РСК.

Elvin:
preterujes crow nema njih dva miliona punoletnih...mozda ne bi bilo lose da motivise ostale da glasaju:wink:

И не само што их нема 2 милиона пунолетних - него и оно што их има они ништа не раде и дан-данас живе што од помоћи УН на нашим леђима... довољно је само да им струју заврнемо и њима и Бондсвилу... а о роби и прехрамбеним производима да не причам... па тамо се ужасно зацарила дрога, проституција, трговина људима и слично...

Осим тога Метохија је грунтовно(по зем.књигама) ВЛАСНИШТВО СПЦ И ТАЧКА ! Знају то они добро... а о Косову нећу ни да причам - све је поотимано...

Elvin:
to je postojanje obaveznih kvota za upis odredjenog broja pripadnika neke manjinske grupe

evo da ti pojasnim na primeru usa,ako koledz prima 30 brucosa,a ima kvotu od 5 crnaca koju mora da ispuni,on uzima 25 najboljih i 5 najboljih crnaca,nezavisno od toga sto eventualno postoji i 5 belih studenata sa vecim brojem bodova

Ne bih rekao, to o cemu ti pricas je vezano za nac. manjine u nekoj drzavi ali ne u situaciji kao u vezi Kosova, koja je po mnogo cemu specificna, zato se njima se nudi i veci stepen autonomije, tako da apsolutno nema govora o nekakvim njihovim poslanicama u skupstini Srbije, a za tako nesto nema ni potrebe...jer niti ce to da bude predvidjeno mirovnim resenjem tj. dogovorom koji se postigne, niti siptari uopste imaju interes da budu u vladi Srbije.
Oni ce imati svoju vladu na KiM i to je to, jer oni zive na prostoru KiM, da su rastrkani po Srbiji, to bi onda bila druga stvar.
Ovo sa koledzom je nepodoban primer, nema veze sa ovim.

To sa njihovim poslanicima je podmetnuto od raznih Svilanovica i Ceda-beda, od onih koji se zalazu za nezavisnost Kosova, a sve u cilju da bi gradjani Srbije stekli odbojnost prema opstanku Kosova u sastavu Srbije, dakle gluposti, uostalom videce se kada pocnu pregovori dal ce neko uopste da pominje tu mogucnost.

jomini:

38.gif

urospo:
Ne bih rekao, to o cemu ti pricas je vezano za nac. manjine u nekoj drzavi ali ne u situaciji kao u vezi Kosova, koja je po mnogo cemu specificna, zato se njima se nudi i veci stepen autonomije, tako da apsolutno nema govora o nekakvim njihovim poslanicama u skupstini Srbije, a za tako nesto nema ni potrebe...jer niti ce to da bude predvidjeno mirovnim resenjem tj. dogovorom koji se postigne, niti siptari uopste imaju interes da budu u vladi Srbije.
Oni ce imati svoju vladu na KiM i to je to, jer oni zive na prostoru KiM, da su rastrkani po Srbiji, to bi onda bila druga stvar.
Ovo sa koledzom je nepodoban primer, nema veze sa ovim.

To sa njihovim poslanicima je podmetnuto od raznih Svilanovica i Ceda-beda, od onih koji se zalazu za nezavisnost Kosova, a sve u cilju da bi gradjani Srbije stekli odbojnost prema opstanku Kosova u sastavu Srbije, dakle gluposti, uostalom videce se kada pocnu pregovori dal ce neko uopste da pominje tu mogucnost.

ma daj urospo pricao sam o kvotam za upis na faks...sto je bilo u postu postavljaca teme,ti si trazio pojasnjenje koliko se secam, nije to o poslanicima...
nismo se razumeli:)

Ufff...pogresno sam razumeo, izvinjavam se.

Sad sam ponovo sve procitao, i skapirao tj. podsetio se da sam rekao da ne razumem to u vezi poz. diskriminacije pa tvoj odgovor ponovo procitao u skladu sa tim. Sad mi je jasnije oko toga (hvala na objasnjenju), ali moje priznanje da ne razumem to, se vise odnosilo na to odakle sad odjednom ta pozitivna diskriminacija i zbog cega bi mi morali to da uvedemo? Izgleda da sam nesto veliko propustio :?

crow:
ako ocesh kosovo, ocesh i stanovnike kosova, a to ti je 2000000 shipaca, sa visokim stepenom izlaznosti... iliti 40-45% u skupshtini 8)

necu ja kosovo. hocu samo pola kosova...cistog od siptara

da im damo pola, deportujemo ih sve tamo, damo i po jafa keksic za usput i onda lepo napravimo zid 2 metra debeo 5 metara visok na granici, i stavimo siljke gore, i pustimo struju naravno...

ali prethodno ako vec nije moguce vratiti elektrane i ostalu industriju - unistiti je

a u ****

Peruzzi:
necu ja kosovo. hocu samo pola kosova...cistog od siptara

da im damo pola, deportujemo ih sve tamo, damo i po jafa keksic za usput i onda lepo napravimo zid 2 metra debeo 5 metara visok na granici, i stavimo siljke gore, i pustimo struju naravno...

ali prethodno ako vec nije moguce vratiti elektrane i ostalu industriju - unistiti je

a u ****
e sad... ni denacionalizacija nikad nece da se desi :( a da je poshteno - nije :(

tako da te SFRJ pare date shipcima... teshko da ce da se vrate onima koji su ih dali

ma necu ja ni pare nazad. neka im...kad smo mogli bez njih do sad moci cemo i sad...hocu samo da lepo uzmemo pola kosova, njima damo drugu polovinu. SVE ih iselimo tamo, i onda zavisno od situacije unistimo komletno sve svoje tragove. pa onda nek se upregnu u plug i nek oru

Back