- Poruka
- 49.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tab je ima rodjendan pa nije dolazio dva dana@~Kiki~ hvala ti za borbu....kakve kod te dve teme bile nekom...bzv i besmislene, one odavno postoje i imaju redovno neka pisanja, i ja ih volim, sto je najbitnije u svemu
pisah i ja @tab503 u vezi njih, pa se iznenadih sto mi nije odgovorio, nego kad pogledam tu moju poruku, ne stoji mi njegov kontakt, kao da sam sama sebi pisala..Čudno...
A cudno i da mi ne odgovara, to mi ne lici na njega, on uvek odgovara na poruke.
Glavnima je izgleda bitnije da se otvaraju gomile nekih tema na kojima su 2-3 odgovora...Možda tako forum izgleda življe, ali realno - krstarica je odaaavno uništena...
A izgleda u stvari tako napadno, kad otvorim nwki pf, uplašim se, koliko je tema od samo jedne osobe![]()
Otključane kad ja dižem revoluciju, ahaaaa
Ja se sama borim sa Ivanom da ih otključa a vi nemate pojma koja je to drama bila.
Da ih nije otključao, ja bih ponovo otišla![]()
odakle ti to?
ja sam bio ponosni svercer na 2 do 3 stanice![]()
Nisu ni ovi (a ni postexpress ranije), tražili da sidjem...Ja sama ponudim, na II sam spratu pa časkom se sjurimmoram priznati da sam imao pozitivno iskustvo sa city express-om iako ih mnogi pljuju..uvek je sve stizalo brzo i donosili su u stan, nisu cak ni trazili da odem ispred ili nekad pitaju i ja kazem ne mogu i dodju do vrata.