- Poruka
- 49.518
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tab je ima rodjendan pa nije dolazio dva dana@~Kiki~ hvala ti za borbu....kakve kod te dve teme bile nekom...bzv i besmislene, one odavno postoje i imaju redovno neka pisanja, i ja ih volim, sto je najbitnije u svemu
pisah i ja @tab503 u vezi njih, pa se iznenadih sto mi nije odgovorio, nego kad pogledam tu moju poruku, ne stoji mi njegov kontakt, kao da sam sama sebi pisala..Čudno...
A cudno i da mi ne odgovara, to mi ne lici na njega, on uvek odgovara na poruke.
Glavnima je izgleda bitnije da se otvaraju gomile nekih tema na kojima su 2-3 odgovora...Možda tako forum izgleda življe, ali realno - krstarica je odaaavno uništena...
A izgleda u stvari tako napadno, kad otvorim nwki pf, uplašim se, koliko je tema od samo jedne osobe![]()
Otključane kad ja dižem revoluciju, ahaaaa
Ja se sama borim sa Ivanom da ih otključa a vi nemate pojma koja je to drama bila.
Da ih nije otključao, ja bih ponovo otišla![]()
odakle ti to?
ja sam bio ponosni svercer na 2 do 3 stanice![]()
Nisu ni ovi (a ni postexpress ranije), tražili da sidjem...Ja sama ponudim, na II sam spratu pa časkom se sjurimmoram priznati da sam imao pozitivno iskustvo sa city express-om iako ih mnogi pljuju..uvek je sve stizalo brzo i donosili su u stan, nisu cak ni trazili da odem ispred ili nekad pitaju i ja kazem ne mogu i dodju do vrata.
А откуд ти тамо пре петлова?Kad u 04.30 stignem na Zemunski kej i vidim ljude koji šetaju ljubimce, voze bicikle, trče...
Nema ih mnogo, na prste se mogu izbrojati, ali ih ima![]()
Fotkam svitanje na Dunavu i labudoveА откуд ти тамо пре петлова?![]()
Лабудови су и на дорћолској обалиFotkam svitanje na Dunavu i labudove![]()
Лабудови су и на дорћолској обали
Буду разочарани јер ја само узмем мобилни да би их фотографисао - не бацам храну(као многи други)
Види се да су се сасвим навикли на људе.
šta im daješ?a hranu im uvek nosim.
Не спорим... само константујемMisliš da ne znam da ih ima na Dorćolu?
Lepše je za fotkanje na Zemunskom keju, a hranu im uvek nosim.
Kukuruz i kupusšta im daješ?
čista pozitiva cela čukarička padina kakav odnos imaju prema životinjama...
ima dosta postavljenih lepih kućica za pse i za mace, i svuda posuda sa vodom
Pogledajte prilog 1762164
Moram da pohvalim i Petlovo brdo što se toga tiče. Isto gomila kućica i lepi i debeli psi i mačke.čista pozitiva cela čukarička padina kakav odnos imaju prema životinjama...
ima dosta postavljenih lepih kućica za pse i za mace, i svuda posuda sa vodom
Pogledajte prilog 1762164
bravo..ljudi im obicno bacaju hleb i kokice a to je skoro pa ubijanje labudova..Kukuruz i kupus