Pozicije u hotelu

Hoćeš da ih tužiš, ili šta ? Ako ti je neko popio piće, to je konobar, 100 posto !
Reko sam mu da li moze barmen ali sam trenutno pjsn pa nemogu da razgovaram svama, al insce na poslu nikada nepijem!
(ako me neko ne vidi) ne pijem nikad na poslu.
Uvek se setim jedne scene kada mi je nekakab vokonobar uvalio sljivu xa zub, a sljiva nija za zub vec za pice, e brate kakve sve budale potoje😅
Umesyo da mi je rekao tad, evo ovo je dal mora li biti rakija od kajsije, e tada bi me proso zub, jebals ga sljivovaca...

Da li se moze da radi kao barmen i bez iskustva u luksuznom hotelu.
Jer samo barmeni upoznavaju bogatase😅

Па што да га тужиш, јел те зуб није престао ? 😡
Ne tuzim ga.
Nije stvar u tome, vec mi je bio sipao rakiju za dz.
Ali nije po pravilu, nije trebao. Ali nasmejao me je.

Nego, da se vratimo na temu.
Mozda jednog dana budem imao svoj hotel. Ali nisam u tim vodama, i tu je uvek stres?
Jedino barmen uspeva da pije... Tu bi se, na toj poziciji zadrzao.
Ali, ako bi izvodio onako one akrobacije sa flasama, ne znam ko bi mogao da cisti to?

Правници ?
Dakle, kao sto kazem.
Tof stoji.
I iza sfake reci ja stojim.
Inostrani je hotel, uzimaju bre pare od nas i salju za ameriku! Lanac hotela!
Ali, ako smo prodali Kosovo, zar je sve drugo na prodaju ?
Nisam jos nikad radio za izdajnika!
Zaposljavaju nase ljude! I govore im sta da rade. To nisu, nisu srbi.
Gde nasa drzava ide? Sutra: republika Beogdad osvojila trece mesto u streljastvu.
Mogao bih da budem menadjez od taj hotel americki, ali necu, nece se oni obogatiti ako ja ne budem radio!
Ali taj hotel, mami nas srbi pu! Jer, veoma je dobar luksuzan!
I to drzi covek izdajnik koji iz iz bg vodio puno godina hotel nas luksuzan.
Ap he preso za vise para kod njih!

Ali, srecom, vesti... Pisu o drugom i boljem hotelu.
Pitanje vama pravnicima glasi, da li vredi raditi za izdajnike radi para koje cu ostaviti sigurno negde na Chileu?
I da li vredi za takvog poslodavca raditi?
Bas me briga za platu, vazan je princip. I moral, i tradicija bato! Srbija je ovo a ne Amerika! Mada, amerikanci su uvek u ratu dok nije soso onaj klinton bili za nas, i posle njega smo ih omrzli...

1641387622243.png

prevod .... budi hostesa za pocetak :D

Back