- Poruka
- 13.394
Otvaram ovu temu ovde jer mi je bas potreban pravni savet.
Samo pravnici.
Novootvoren hotel.
Od koje pozicije poceti raditi?
Samo pravnici.
Novootvoren hotel.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HR, akos i dobar brzo ces napredovati pa postati zamenik direktora a posle mozda i direktor.Otvaram ovu temu ovde jer mi je bas potreban pravni savet.
Samo pravnici.
Novootvoren hotel.
Sa tim... Sto ja nemam jos iskustva u hotelu... Sta je HR?HR, akos i dobar brzo ces napredovati pa postati zamenik direktora a posle mozda i direktor.
Human Resources, ni ne treba ti. Ako je stran hotel bitni su jezici, ako znas dva strana vec su u prednosti u odnosu na druge.Sa tim... Sto ja nemam jos iskustva u hotelu... Sta je HR?
Cime se oni bavi HR?Human Resources, ni ne treba ti. Ako je stran hotel bitni su jezici, ako znas dva strana vec su u prednosti u odnosu na druge.
Mislim da ti za HR treba zavrsena psihologija...Sa tim... Sto ja nemam jos iskustva u hotelu... Sta je HR?
Sto bi, treba ti neki menadzment ili slicno. Imas gomilu usmerenja na istim za MLJRMislim da ti za HR treba zavrsena psihologija...
recepcijaVrlo luksuzan hotel.
Ali ne znam koju poziciju odabrati. Od cega krenuti. Od recepcije? Bara?
Vise nikad na recepciju!recepcija
zasto?Vise nikad na recepciju!
Zato...zasto?
Vrlo luksuzan hotel.
Ali ne znam koju poziciju odabrati. Od cega krenuti. Od recepcije? Bara?
Reko sam mu da li moze barmen ali sam trenutno pjsn pa nemogu da razgovaram svama, al insce na poslu nikada nepijem!Hoćeš da ih tužiš, ili šta ? Ako ti je neko popio piće, to je konobar, 100 posto !
...
Uvek se setim jedne scene kada mi je nekakab vokonobar uvalio sljivu xa zub, a sljiva nija za zub vec za pice, e brate kakve sve budale potoje![]()
...
Ne tuzim ga.Па што да га тужиш, јел те зуб није престао ?![]()
...
Ali, ako bi izvodio onako one akrobacije sa flasama, ne znam ko bi mogao da cisti to?
Dakle, kao sto kazem.Правници ?