Pozeljna grubost

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam bila na kafi sa mojom najboljom drugaricom Biljom. Ona je super devojka, iako je malo zatucana. Nekako je stisnuta sto se tice ljubavi, a samim tim i seksa. Imala je nekog decka. On je bio mnogo dosadan i muvao me je, ali je bas bio nezanimljiv. Jednom sam dosla kod njega u kuci i zatekla sam ga golog, pa sam se uplasila i rekla posle kratkog ubedjivanja da se obuce. Sladak, ali nije moj tip. Posle smo jeli kolacice i sacekali Bilju. Nisam nista gvorila o tom incidentu, jer svakommoze da se desi da ga zateknu golog kod kuce. Doduse, meni ne, ali nekom... sto da ne? Uvek sam obucena, jer mi je to malo nepristojno. Nosim moje roze papucice sa pufnicom i metalnom stiklicom, roze ili crne tange i brus halter rozi ili crni. Nosim i druge boje, ali se u ovim uvek osecam najprijatnije. Ali necemo o meni. Dakle,..
Moja Bilja se spandjala sa nekim deckom. OPn ima 48 godina, neki doktor. Ima super stan i auto. Sexy je. Ici ce na letovanje. Na slikama izgleda super. Problem je sto on trazi da bude grub prema njoj. Da je pljesne po guzi, da ona oseti bol, itd. Ne zelim da pricam to. Medjutim, ovoga puta.... njoj se to svidja. Ona zeli da i ona bude gruba prema njemu i on je pristao na to. Ja sam se jednostavno, zagrcnula nesicem, kada sam to cula.
Sta mislite o tome? Kakve grubosti prijaju vama? Da li primate ili dajete? Da li vam je to normalno? :heart:

Back