Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zox6385

Primećen član
Poruka
766
...svima,nje me dugo bilo,pa rekoh da svratim malko da vidim da li se sto promenilo na forumu obzirom na situaciju u zemlji i okruzenju,mislim pre svega da li je doslo do blagog otreznjenja ili se jos uvek ovde opija nacionalizmom.Pozdrav i svim novim clanovima foruma,pa da se politicki predstavim ljudima na forumu koji me ne znaju.Orjentisan sam ulevo,tacnije M-L(marksista lenjinista),ateista sam(naravno),veliki protivnik kapitalizma, nacionalizma i fasizma.Toliko za sada,kroz diskusiju cu se mnogo bolje politicki izraziti,neki sa foruma to dobro znaju.Jos jednom sve vas pozdravljam.

zox:
...znaju.Orjentisan sam ulevo,tacnije M-L(marksista lenjinista),ateista sam(naravno),veliki protivnik kapitalizma, nacionalizma i fasizma.Toliko za sada,kroz diskusiju cu se mnogo bolje politicki izraziti,neki sa foruma to dobro znaju.Jos jednom sve vas pozdravljam.

Izgleda kao da te nije bilo barem 15 godina, Srbija prelazi u kapitalizam, puca po šavovima od nacionalizma, malo fašizma bi dobro došlo kao penicilin za još neke stare ukorenjene tiletove strukture......ukratko, da odseliš u Severnu Koreju?

zox:
...svima,nje me dugo bilo,pa rekoh da svratim malko da vidim da li se sto promenilo na forumu obzirom na situaciju u zemlji i okruzenju,mislim pre svega da li je doslo do blagog otreznjenja ili se jos uvek ovde opija nacionalizmom.Pozdrav i svim novim clanovima foruma,pa da se politicki predstavim ljudima na forumu koji me ne znaju.Orjentisan sam ulevo,tacnije M-L(marksista lenjinista),ateista sam(naravno),veliki protivnik kapitalizma, nacionalizma i fasizma.Toliko za sada,kroz diskusiju cu se mnogo bolje politicki izraziti,neki sa foruma to dobro znaju.Jos jednom sve vas pozdravljam.

Danas ideja socijalizma + nacionalizma = nacionalsocijalizma (fasizma), sasvim dobro prolazi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back