Pozdrav svima

grobar_e

Zainteresovan član
Poruka
115
Da li neko od vas mozda zeli da pise zanimljive clanke iz sveta nauke za sajt? Totalno neprofitabilan sajt, pokrenut od strane studenta sa zeljom da se stvori zajednica gde se moze procitati nesto vise od politike, zute stampe i slicno. Sajt mozete videti u mom potpisu, nadam se da ne krsim nikakva pravila foruma. Takodje, ako necete da pisete a imate neke predloge o cemu bi moglo da se pise molim vas da mi ostavite komentar ili posaljete pp, sve predloge prihvatam :)

Ne znam, jedino ako bi počeli da pišu o onome što ja pišem. Direktno svedočanstvo o konačnom objašnjenju fizike;)
Da nisi nešto tako mislio?

Nisam uopšte tako mislio...., Nemoj sad, alfalogo, da im otežavaš situaciju, tek su krenuli.... Ako bi krenuli sa tvojim pisanijem, ugasili bi se i pre nego što počnu... lagano ;)
E da, ja sam pobornik, da u nauci, nema konačne istine ;) neeemaaa :) Eto konačno, da se pojavi i neka neograničenost koja ima smisla :) ...."a da to nije Svemir ili ljudska glupost (za ovo prvo, nisam siguran)" :)

Nema šta, odličan sajt, ali ja stvarno nemam ideju o čemu bi vi tu mogli da pišete:(

Evo ti na primer tekst koji sam sada objavio> http://goo.gl/dL13zo
Moje misljenje je da ima o cemu da se pise, i da to bude jako zanimljivo. Toliko stvari ne znamo a ako tekstove kreiram na zanimljiv i citljiv nacin verujem da ce ljudi uci da citaju. Vec mi se par ljudi javilo koji zele da budu deo projekta. Trenutno je sve na nekom pcoetku ali tokom naredne nedelje trebalo bi i da drugi autori pocnu da pisu.

Back