Iako mi je to skoro struka nisam specijalizovan bas za satelitske sisteme i ne znam nista o trzistu, pa bih molio za pomoc. Hocu da kupim kompletan sistem - znaci od risivera pa do poslednjeg srafa za antenu, sve sa ugradnjom. Video sam da se Linux risiveri vec mogu naci za 130EUR i to neka vam bude neka okvirna cena, bar za risiver. Za komplet za antenu i samu antenu samo pretpostavljam pa to ostavljam poznavaocima. Ono sto je bitno, to je sta hocu da gledam. Dakle:
1. apsolutno me nije briga za idiotske kanale kojih ima na stotine
2. nasu televiziju uopste ne gledam
3. od programa me zanimaju sledeci (i u SD i u HD rezoluciji):
- History channel
- Discovery channel
- Discovery world
- Animal planet
- National Geographic
- National geographic Nature
- Viasat History
- Viasat Nature
- CNN
- BBC
- BBC World
- CI Crime and Investigation
- ID Investigation Discovery
- Discovery HD Showcase
- Science channel
- CBS Reality
Ostalo me uopste ne interesuje. Dakle, molim za savet, koju opremu da kupim za gledanje navedenih i SD i HD verzija ovih programa i ako je moguce koju firmu preporucujete.
Mislim da je centralno pitanje receiver jer pretpostavljam da ce imati dosta posla oko "omogucavanja gledanja", znate sta mislim, mnogih kanala.
Pozdrav!
1. apsolutno me nije briga za idiotske kanale kojih ima na stotine
2. nasu televiziju uopste ne gledam
3. od programa me zanimaju sledeci (i u SD i u HD rezoluciji):
- History channel
- Discovery channel
- Discovery world
- Animal planet
- National Geographic
- National geographic Nature
- Viasat History
- Viasat Nature
- CNN
- BBC
- BBC World
- CI Crime and Investigation
- ID Investigation Discovery
- Discovery HD Showcase
- Science channel
- CBS Reality
Ostalo me uopste ne interesuje. Dakle, molim za savet, koju opremu da kupim za gledanje navedenih i SD i HD verzija ovih programa i ako je moguce koju firmu preporucujete.
Mislim da je centralno pitanje receiver jer pretpostavljam da ce imati dosta posla oko "omogucavanja gledanja", znate sta mislim, mnogih kanala.
Pozdrav!