Pozdrav svima i jedno pitanje/misljenje

Kao sto naslov kaze: Pozdrav svima.Odavno pratim forum ali nisam hteo da se zarazim njime...ali vidim da je to neminovno :D

Interesuje me vase misljenje o tome sto je moja bivsa devojka tvrdila pazar oko 3 godine...oke...bili smo mladi (relativno). Ali posle 3 godine veze...ona nije zelela da imamo sexualne odnose. Ona je tad imala 21, ja 20. Da li zbog predrasuda, straha...ne znam. U pocetku mi nije smetalo...ali kako je prolazilo vreme...pocelo je strasno da me nervira. Bilo je zilion prilika...ali ona samo puffff i odskoci od mene i ode na drugi kraj sobe. Rastali smo se iz sasvim drugih razloga...ali ova stvar mi i dalje nije jasna. Zelela je i ona...ali imala je ocigledno neki prekid u glavi. Da li zbog toga danas ima mnogo usedelica?

:hahaha:
Izvini, usedelice su one što se nikada nisu udale a ne one što nikada nisu konzumirale sex.....:mrgreen:

Slazem se sa tobom u potpunosti...samo sto neko ovde hoce da se pravi pametan :thumbdown:
Па и ја сам те "поткачила" овде.
Не верујем да ћеш овде добити одговор који тражиш.
Просто, девојка има озбиљан проблем, већ сам написала шта мислим који,
што и није тако често. Већина људи се не би "смарала" тако три године.
Из неког разлога је то теби одговарало.
А мени остаје нејасно како се она за три године није отворила према теби,
како је могла тако дуго да се игра, без обзира шта је разлог.
И како си ти то све толерисао. Врло чудан однос... :neutral:

Па и ја сам те "поткачила" овде.
Не верујем да ћеш овде добити одговор који тражиш.
Просто, девојка има озбиљан проблем, већ сам написала шта мислим који,
што и није тако често. Већина људи се не би "смарала" тако три године.
Из неког разлога је то теби одговарало.
А мени остаје нејасно како се она за три године није отворила према теби,
како је могла тако дуго да се игра, без обзира шта је разлог.
И како си ти то све толерисао. Врло чудан однос... :neutral:

Moze neko da me potkaci sa razlogom...al da me potkaci u cilju nekog spustanja...malo je primitivno. Ovde ne mislim na tebe...onaj ko treba sam ce se pronaci.
Da, odnos je bio vrlo cudan jer ocigledno deo oko sexa nije stimao. Nije meni to odgovaralo...al kad nekog iskreno volis...i g**** bi jeo.

Moze neko da me potkaci sa razlogom...al da me potkaci u cilju nekog spustanja...malo je primitivno. Ovde ne mislim na tebe...onaj ko treba sam ce se pronaci.
Da, odnos je bio vrlo cudan jer ocigledno deo oko sexa nije stimao. Nije meni to odgovaralo...al kad nekog iskreno volis...i g**** bi jeo.
Оно јесте, нада умире последња...
Али мени није чудно толико то што није било секса, колико то што је све то остало неразјашњено толике године...

Kao sto naslov kaze: Pozdrav svima.Odavno pratim forum ali nisam hteo da se zarazim njime...ali vidim da je to neminovno :D

Interesuje me vase misljenje o tome sto je moja bivsa devojka tvrdila pazar oko 3 godine...oke...bili smo mladi (relativno). Ali posle 3 godine veze...ona nije zelela da imamo sexualne odnose. Ona je tad imala 21, ja 20. Da li zbog predrasuda, straha...ne znam. U pocetku mi nije smetalo...ali kako je prolazilo vreme...pocelo je strasno da me nervira. Bilo je zilion prilika...ali ona samo puffff i odskoci od mene i ode na drugi kraj sobe. Rastali smo se iz sasvim drugih razloga...ali ova stvar mi i dalje nije jasna. Zelela je i ona...ali imala je ocigledno neki prekid u glavi. Da li zbog toga danas ima mnogo usedelica?

hhhhh bratic dobrodosao u klub :)
ja sam hebao dosta njih pre ove moje debele sad....a nju cekam vec godinu....i ne zalim se...imam njene oke i srce i ona ima moje i drugo mi nista ne treba
a sto se tice hebanja sve sam to prosao i zasitio se

Back