Požarevac: Nezadovoljan ručkom ženu tukao tiganjem i oklagijom

Нахушкаш га бре на комшију. Гаси ти пикавце на хаубу, јеси видео како нас гледа, чула сам да каже да нас треба све ПОБИТИ...

Само после позовеш хитну помоћ да покупи живе и мртве, а ти у бању са једним јако финим господином!
Bio si konstruktivan do samog kraja, a onda si zabrljao.
Vidiš da ti avatar nije problem, nego finalizacija.

Bio si konstruktivan do samog kraja, a onda si zabrljao.

Добро, јако фином госпођом, како год!

Јако фини господин је иначе интерна фора. Моја другарица Црногорка се удала за лика који има маму која не подноси Црногорце органски. И прича ова моја једном за њене Паштровиће нешто у неком друштву, а баба прекине и каже "Чекај, па ти си Шиптарка. Мени је један јако фини господин рекао да сте ви Шиптари."

Од тад је јако фини господин ушао у легенду.

Добро, јако фином госпођом, како год!

Јако фини господин је иначе интерна фора. Моја другарица Црногорка се удала за лика који има маму која не подноси Црногорце органски. И прича ова моја једном за њене Паштровиће нешто у неком друштву, а баба прекине и каже "Чекај, па ти си Шиптарка. Мени је један јако фини господин рекао да сте ви Шиптари."

Од тад је јако фини господин ушао у легенду.

Bolje da se ne koriguješ. Sve si gori.

Pa kud za Paštroviće da kaže da su Šiptari. Oni ne vole ni kad im se kaže da su Crnogorci. Oni za sebe tvrde da su gospoda. Jedna od poznatijih familija su Kuljače. Samo da vidiš kako su obnovili svoje selo. Imala sam utisak da sam negde na Siciliji.

Каже зато што их мрзи, шта мислиш зашто? Још један њен цитат: "Црногорке су бесиснице и јадно је то мушко које се за њима окрене."

O Bože! Nemam reči. Vidi ga sad.
:lol::lol::lol:

Ma, taj fini gospodin je sve izmislio ili je baka izmislila finog gospodina. Znam dosta Paštrovićki i ni jedna nije sa malim poprsjem. Na protiv. I šta baku briga za ženske grudi i koliko je to muškarcima bitno?
Samo nešto izmišljate. zato i treba gajiti one lekovite biljke na terasi kao sredstvo opomene.

Back