Poza 77

Некада се деци рендао кромпир у чарапе када имају температуру, сада зову саветника и кол центар.:roll:
Danas deca odu prvi dan u školu 1. razred i u boravku polome ruku... Kaže mi sin, dete igralo fudbal prvi dan bez roditelja i odmah polomilo ruku,,, pa sad eto.
Što znači da im treba neko da ih vodi za ruku
svima nam trebaju vodiči, to

Poza postoji odavno
To ti je spontana poza.. ništa posebno :p

..ovo je ta 77 poza.. mslm, samo uvod :mrgreen:

uvod u sex.jpg

Danas deca odu prvi dan u školu 1. razred i u boravku polome ruku... Kaže mi sin, dete igralo fudbal prvi dan bez roditelja i odmah polomilo ruku,,, pa sad eto.
Što znači da im treba neko da ih vodi za ruku
svima nam trebaju vodiči, to

да упростимо: деца су неприпремљена, а то је психофизичко недовољно и слабо кућно васпитање.

сад ће цивилно друштво да покрене одговорност за прелом, исто као да га је васпитач или учитељ гурнуо са првог спрата.

Уствари сад деца треба да полажу тест као за војску ако их васпитачи пуштају напоље.

Све је то блеђе и безвезније !

Ona se "presamitila " preko stola , i noge joj na podu a on se "presamitio" preko nje i drži se rukama za drugi kraj stola.
:hahaha: Ali ovi s' trbuh neće moći.
......................................................

☝️
Evo objašnjenja
Mnogo bolja od 69: Poza 77 je novi HIT, čuli ste za nju?
https://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/mnogo-bolja-od-69-poza-77-je-novi-hit-culi-ste-za-nju/

Hit, hit :D
Da li je nekome jasno?
Da niste kojim slučajem već uživalac te poze a da niste ni znali? :zper:
Cekaj jesam li ja razumeo da treba sve vreme da drzim jednu nogu u visini, plus njene upetljane na toj mojoj koju levitiram?
A da dizem mozda i neki teg pride? Dok joj drugom rukom upetljanom ispod njene miske, masiram sinuse?
Hoce li orgazmirati tada? Kinuti barem? Podrignuti?

Back