Poyraz Karayel

unique_

Početnik
Poruka
22
Serija je pocela sa emitovanjem 2014. na kanalu D u Turskoj.

Glavne uloge su Burcin Terzioglu i Ilker Kaleli.

Evo kratkog sadrzaja serije:
Poyraz Karayel je prica o dva
oca, mafijasu i bivsem
policajcu. Poyraz je bivsi
policajac, udaljen sa duznosti
zbog lazne optuzbe za
primanje mita. Zeleci da skine
ljagu sa svog imena preci ce na
stranu kriminala, a situaciju ce
mu otezati i ljubav prema
cerki njegovog novog gazde,
mafijasa starog kova Bahrija
Umana.

Serijom, radnjom uopste kao i likovima, glumcima sam licno odusevljena. Jedina serija koja me je zalepila za tv po 2h jednom nedeljno :D

Burcin znam(o) iz "Ezela" - Azad, "Milost" - Deniz, tu je mali Ata Berk iz "Karadayi" kao Pojrazov sin sada, jos jedan lik iz "Ezela", sporedan doduse... Jedino mi nije Ilker tj. Pojraz poznat od ranije ali je simpatican :)

Federalna tv takodje prikazuje ovu seriju radnim danima od 17.25h, s tim sto kasne citavu sezonu.

Na nekoj domacoj stranici na fb-u koja se bavi ovom serijom ispred i iza kamera saznala sam da su se glavni glumci *smuvali* posle par epizoda, iako su krili do nedavno, pa je verovatno zbog toga i hemija na ekranima jaka xD
btw, jos uvek se snima i da, jos uvek su zajedno (preko 2 godine) & ako NEKOGA ZANIMA, zeli link te stranice neka mi se javi ;)

Ono sto je tema, sto me zanima, da li jos neko prati ovo, da li sredom sedi zakucan za tv od 19 do 22h ? Da li vam se dopada ili ne?
:D

- - - - - - - - - -

img.a24.com.tr/anaResim/2-146818355155cb1a9ab5183-56cd6d3dcdbbe.jpg

- - - - - - - - - -

2-146818355155cb1a9ab5183-56cd6d3dcdbbe.jpg

- - - - - - - - - -

poyraz-karayel-dizisinde-onemli-degisiklik--7446554.Jpeg

- - - - - - - - - -

poyraz-karayel-setinin-bilinmeyenleri-poyraz-karayel-ataberk-mutlu-1486871.jpg

Zasto mislis da su ovu zeznuli? Jeste da u najavama pokazu jednu pricu a kad pogledas epizodu desi se nesto drugo. Imaju ideju i dobro im ide za sad.

pa polovini glavnih glumaca se smučilo pa pogiboše na pravdi Boga u drugoj sezoni a kamo li gledaocima...jedino Pojraz umire i vaskrsava milioniti put :lol: Davili su pola godine sa onim njegovim ludim ocem a kad ga konačno zakopaše ubaciše onog davitelja od brata. I da... od gomile lepih i talentovanih glumica uzeše baš ovu Burčin koja nema pojma da glumi a umišljena ko da je boga za onu stvar uvatila. prestao sam da gledam pred kraj druge sezone a mogu da zamislim koliki je smor postala treća

pa polovini glavnih glumaca se smučilo pa pogiboše na pravdi Boga u drugoj sezoni a kamo li gledaocima...jedino Pojraz umire i vaskrsava milioniti put :lol: Davili su pola godine sa onim njegovim ludim ocem a kad ga konačno zakopaše ubaciše onog davitelja od brata. I da... od gomile lepih i talentovanih glumica uzeše baš ovu Burčin koja nema pojma da glumi a umišljena ko da je boga za onu stvar uvatila. prestao sam da gledam pred kraj druge sezone a mogu da zamislim koliki je smor postala treća

Oho.. Nikako ne delimo misljenje. Nije mi jasno zasto, ti si druga osoba od koje to cujem, Burcin bode oci? Uhvatila boga, pa umisljena-znate li vi nju licno pa zato kazete tako nesto? Po vama je zena olicenje zla AMAN..
Nebitno, prati li jos neko? :D

Oho.. Nikako ne delimo misljenje. Nije mi jasno zasto, ti si druga osoba od koje to cujem, Burcin bode oci? Uhvatila boga, pa umisljena-znate li vi nju licno pa zato kazete tako nesto? Po vama je zena olicenje zla AMAN..
Nebitno, prati li jos neko? :D
pa i jeste...jadan onaj Murat...kad se razveo od nje podmladio se za 10 godina. uništi čoveka veštica :lol:

Treća sezona je malo lošija ali ipak hos tužnih jer Ajsegul umire...

Back