PowerPlay Manager Projekat !

FreeMayk

Početnik
Poruka
12
Menadzer sa najvecim potencijalom! PPM obuhvata ukupno 9 sportova:Hokej, Fudbal, Kosaraka, Tenis, F1, Odbojka, Rukomet, Bejzobol i Bailton. Trenutno se zavrsava Hokej, a u fazi razvoja je fudbal. Posle fudbala, sledi kosarka. Trenutno imamo 1350 registrovanih iz Srbije. Aktivno igra 150 betu hokej, mada ocekujemo veci broj pri pocetku finalne koja je za nedelju dana. Svako ko voli online sportove i Srbiju neka nam se pridruzi, da stvorimo jaku zajednicu koja ce se suprostaviti ostatku sveta koji broji 160000 clanova. Igra je potpuno besplatna, prevedena na Srpski cirilicom.
Svako ako imate pitanja, slobodno me kontaktirajte.

Sve najbolje vam zelim

http://ppm.powerplaymanager.com/sr/online-sportski-menadzer.html

:vatromet:

99fd_powerplaymanager.jpg

Pocela je nova sezona, zato dodji obavezno. Novi tim, nove opcije, i sto je najvaznije - imas iste sanse kao i drugi zato sto je tek pocelo.

Nasao ovu temu, i mogu reci da sam odusevljen igrom. Super je sve sto ima ovaj menadzer. Hokej se igra u 4. sezoni i nasa reprezentacija je mnogo jaka :) Sa malim brojem igraca mi imamo jake timove u evropskim takmicenjima naspram mnogo vecim brojem igraca iz drugih zemalja. To je srpski mentalitet :)

Desilo se novo na PowerPlay Manager-u, to da je fudbal poceo da se igra u beta verziji, igrali smo 3 nedelje i danas krece finalna verzija. Treba se prikljuciti i osetiti cari ove igre.

Sportski pozdrav

Nasao ovu temu, i mogu reci da sam odusevljen igrom. Super je sve sto ima ovaj menadzer. Hokej se igra u 4. sezoni i nasa reprezentacija je mnogo jaka :) Sa malim brojem igraca mi imamo jake timove u evropskim takmicenjima naspram mnogo vecim brojem igraca iz drugih zemalja. To je srpski mentalitet :)

Desilo se novo na PowerPlay Manager-u, to da je fudbal poceo da se igra u beta verziji, igrali smo 3 nedelje i danas krece finalna verzija. Treba se prikljuciti i osetiti cari ove igre.

Sportski pozdrav

PPM je najbolje sportski menadzer! :worth:

Mislim da je 2-ga po jacini Srpska zajednica od svih sportskim menadzera. Mislim da jedino HT ima vise aktivnih korisnika od PPM-a?

Back