- Poruka
- 1.954
powered by 3.14 чкин дим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
powered by 3.14 чкин дим
Tako je, ne daj im da skreću sa teme!
Lizanje dupeta muškarcu, da, ne?
Lizanje dupeta, muškarci, da, ne?
Naglašeno DaLizanje dupeta muškarcu, da, ne?
Objašljelje?Naglašeno Da
Zar nije to u 100% slučajeva degradirajuće za osopkinju koja rimjob radiZato što su muškarci mnogo osetljiviji na svoju društvenu rodnu ulogu koju definišu terminima dominacije
Iako im se može svideti osećaj u momentu, oni odmah iskaču iz momenta u apstrakciju i razmišljaju: a šta ovo sad znači, je l ovo znači da sam gej, da nisam dominantan, da nisam muškarčina
Vidiš kako Baron, njemu se sviđa osećaj, ali pristaje samo na položaj iz koga može da dominira (da sedi ribi na faci), nikako u položaj u kome je on onaj nad kojim se dominira, iako guzzicu zabole uvo u kom si položaju
Je l onda tvoje "da" znači da voliš degradaciju osopkinjaZar nije to u 100% slučajeva degradirajuće za osopkinju koja rimjob radi
Ne vidim na koji način Lizanje Bulje pokazuje da si šefica.To tako pocinje.
Prvo ti lizne dupe da ti nadrazi ejakulaciju a onda dok trepnes nadjes se u kostimu francuske sobarice, zoves se lilith i sluzis njene drugarice dok gledaju sitkom.
Pa da, ne znam čime drugim da se bavim u krevetu. Ako izbacim dominaciju iz interesa, onda ništa neće ostati.Je l onda tvoje "da" znači da voliš degradaciju osopkinja
Ne nažalost ja sam u toj sceni gospoja sa jezikom u čmaruOgme Matija je zaheban igrac.
Pa rimjob je penetracija, a kad se ona radi heteroseksualnom muškarcu, postoji strah u njega šta to sad značiZar nije to u 100% slučajeva degradirajuće za osopkinju koja rimjob radi
Da, ali sa stanovišta rimdžopkinje, ona nikako ne može verovati da je baja.Pa rimjob je penetracija, a kad se ona radi heteroseksualnom muškarcu, postoji strah u njega šta to sad znači
E sad, neki to vide kao degradaciju: ti meni ližeš rč, pfuj
A neki vide i preteće, kao: šta ako mi se svidi penetracija u rč
Pa šta znam, to već moraš pitati svaku pojedinačnu rim jobkinju, šta za nju predstavlja taj uzvišeni aktDa, ali sa stanovišta rimdžopkinje, ona nikako ne može verovati da je baja.
To je zato što nisi to radila, ali kad ti se neko Isprdi u facu onda ćeš shvatiti pobude iz kojih ja to gotivim.Pa šta znam, to već moraš pitati svaku pojedinačnu rim jobkinju, šta za nju predstavlja taj uzvišeni akt
Nekima nije akt dominacije, kao što nije ni degradacija svakom muškom da ženskoj liže rč, nego čine to kao uslugu
A neke se osećaju da tako osobu poseduju za rč
Možda jer dolazi do obrtanja rodne dinamike, jer je sad ona ta koja penetrira, i to u buljson, gde se inače hetero muškarci ne penetriraju
FuiiiiiiiiiiiTo je zato što nisi to radila, ali kad ti se neko Isprdi u facu onda ćeš shvatiti pobude iz kojih ja to gotivim.
Tako je, što je sigurno, sigurno je.Msm strasno.
Sad ni jednoj necu nikada da dam da mi lize ni iz koga razloga.