PowePoint(offica XP)

Pedja Kovacic

Zainteresovan član
Poruka
321
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Kako da prebacima da mi PowePoint(offica XP) bude optimalan sa ofisom 2000. kad sam napavio do bola prezentaciju sa sušper efekstima i kada sam prikaza u školi veliki broj efekata nije postojao .Treba da napomenem da je neizvodljivo da se instalira office XP u školi pošto su računari i suviše slabi.
Kako da rešim problem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ono što možeš da izvedeš je da u PowerPointu Office XP paketa snimiš prezentaciju u PowerPoint Office 2000 formatu
(kompatibilnost unazad je karakteristična za sve aplikacije Office paketa uz izvesna ograničenja),
tj možeš da snimiš dve verzije prezentacije, po jednu za svaku verziju Office paketa,
tako što ćeš prilikom snimanja, pored 'normalnog' snimanja (za potrebe npr. neke buduće modifikacije),
snimiti prezentaciju u formatu (Save as type) "Power Point 97-2000 & 95 Presentation",
i videćeš kako prezentacija izgleda u tom formatu tj. šta ostaje a šta otpada.
Eventualno možeš da probaš da snimiš u formatu "PowerPoint Show" (nisam probao ovu opciju tako da ne znam šta ostaje).

Ne funkcioniše čuvanje u html , a ni u jednom drugom formatu. Izgleda da ću stavarno morati da promenim celu prezentaciju- imam sada vremena na ovom raspustu pa ću uraditi za jedno tri dana.
A prezentacija je o Photoshopu, o svim njegovim mogućnostima. Možete onda samo zamisliti kakva je to onda kompleksna prezentacija. Koristiću jednostavne efekte jer mi je to jedini izlaz.Videću dali ću uspeti.

Back