Повући потпис са Бриселског споразума, вратити институције на КиМ

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mast

Iskusan
Poruka
5.528
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да ће предложити председнику Србије Александру Вучићу да повуче свој потпис са Бриселског споразума.

„Постоји клаузула, потписали сте уговор. . . Ја бих повукао свој потпис и рекао: 'нећете ЗСО, па добро, нећемо ни ми остатак споразума, враћамо се на претходно стање, а то је повратак српских институција на Косово и Метохију'“, рекао је Дачић новинарима и додао да је већ предлагао председнику повлачење потписа, али да ће то сада поново да учини.

http://www.politika.rs/scc/clanak/400715/Dacic-Povuci-potpis-sa-Briselskog-sporazuma-vratiti-institucije-na-KiM

То би било могуће да наши генијалци нису спровели све што налаже Бриселски споразум. Чинили су уступке и ту нема назад. Мене баш брига, нисам за њих гласао и није моја одговорност.

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да ће предложити председнику Србије Александру Вучићу да повуче свој потпис са Бриселског споразума.

„Постоји клаузула, потписали сте уговор. . . Ја бих повукао свој потпис и рекао: 'нећете ЗСО, па добро, нећемо ни ми остатак споразума, враћамо се на претходно стање, а то је повратак српских институција на Косово и Метохију'“, рекао је Дачић новинарима и додао да је већ предлагао председнику повлачење потписа, али да ће то сада поново да учини.

http://www.politika.rs/scc/clanak/400715/Dacic-Povuci-potpis-sa-Briselskog-sporazuma-vratiti-institucije-na-KiM

Nema od toga ništa, on to ne sme da uradi. Nema saglasnost gazda.

После "оне" ствари нема кајања

Сем тога... ко зна шта је заправо и потписао онај што се ваљао по бриселским теписима.

Познат је по претстављању јавности једне верзије уговора/споразума док је онај обавезујући другачије садржине.

Moze, ali onda Srbija treba da bude spremna za rat sa Siptarima. Jer ako povuku potpis Amerikanci mogu da daju signal Siptarima za napad na sever.

После "оне" ствари нема кајања

Сем тога... ко зна шта је заправо и потписао онај што се ваљао по бриселским теписима.

Познат је по претстављању јавности једне верзије уговора/споразума док је онај обавезујући другачије садржине.

Ko zna šta je još potpisano, a svi potpisi su pravno obavezujući.

Време је за патриотизам.Време је за Србију. :heart::heart::heart:

Они тамо могу само да их повуку. И то ако им ови дозволе и то само ако су пре тога, несвојствено себи, опрали руке.

- - - - - - - - - -

Време је за патриотизам.Време је за Србију. :heart::heart::heart:

Кажи да се заебаваш...:zcepanje::hahaha:

Ko zna šta je još potpisano, a svi potpisi su pravno obavezujući.

u slucaju briselskog nije. Problem je da se nas Ustavni sud proglasio nenadleznim i, da je briselski "politicki dogovor" kako ga jetumacio.Sa druge strane Ustavni sud Kosova je zakljucio da ZSO nije u skladu sa Ustavom Kosova,sto su EU i SAD prihvatile.Znaci da bi Ustavni Sud Srbije treba da razmatra "Briselski" i proglasi ga nistavnim jer nije u skladu sa Ustavom Srbije.Na takav korak se beogradski pavijani nikada ne bi usudili,to zna i Pacic ali voli da jede ****

Poslednja izmena:
Потпуно сам озбиљан.
О Дачићевој неозбиљности излишно је и говорити, а то што ова његова демагогија има за последицу вашу прерану ејакулацију, говори довољно о вама.

Какав Дачић, политичари само прате истраживања јавног мњења и понашају се у складу са вољом бирача. Каква је наша воља? Да ли је ЧЕЛИЧНА или је савитљива, попут говнета растопљеног на јунског сунцу, па сасушеног на јулском и претвореног у прах на августовском?

Povratak institucija na KiM, Zapad bi verovatno tretirao kao napad na nezavisnu drzavu, ali mozda i gresim.

Потпис са Бриселског споразума ТРЕБАЛО ЈЕ ОДАВНО ПОВУЋИ.........:cool:

- - - - - - - - - -

Они тамо могу само да их повуку. И то ако им ови дозволе и то само ако су пре тога, несвојствено себи, опрали руке.

- - - - - - - - - -

Кажи да се заебаваш...:zcepanje::hahaha:

Јок Море!-рече Турчин и покупи прње. :bye: :bye:

DAČIĆ: Vučić treba da povuče potpis s Briselskog sporazuma

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "previše tolerantan" u vezi sa sprovođenjem sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština i dodao da bi on zbog toga povukao svoj potpis sa Briselskog sporazuma.
"U eri laznih vesti više se ne zna o čemu se pregovara i da li ima rokova", rekao je Dačić i dodao da ne želi da daje izjave koje mogu da odmognu Vučiću, ali da smatra da je predsednik "previše tolerantan" u vezi s pitanjem Zajednice srpskih opština.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...treba-da-povuce-potpis-s-briselskog-sporazuma

Disonantni tonovi, war in heaven na pomolu? Da li je moguć sukob između Vučića i Dačića oko (ne)rešivosti kosmetskog problema?

Nema rata bez Jasera Arafata :lol:

ne treba nista povlaciti vec napustiti pregovore..nema priznanja nema potpisa...i cekati priliku....

Чувена флоскула салонских националиста - чекати прилику...
А кад их питаш какву прилику, ћуте или просипају демагогију, једном, кад околности дозволе и буду ишле нама на руку. Е па неће ићи нама на руку, нама на руку су ишле пре 100+ година и ми смо за тих 100 година показали да нисмо способни да управљамо толиком територијом, колику смо добили на управљање и сад једино чему можемо да се надамо је да задржимо и ово што имамо.

Back