Povucene slatkice , ili seksi zavodnice ? Vodjenje ljubavi ili seks?

Evo jednog pitanja za muskarce. Da li preferirate mirne,slatke,umiljate i povucene devojke,one kojima je potrebna vasa zastita i koje vam pruzaju pravu ljubav , ili seksi,divlje vatrene strastvene i nezavisne zavodnice ???
I - da li preferirate VODJENJE LJUBAVI ili SEKS? (razlika postoji) :heart:

Sex..a sto se ovih povucena ili vuce tice svejedno samo da je dobra riba..i ta divlja se lako da dresirati

Evo jednog pitanja za muskarce. Da li preferirate mirne,slatke,umiljate i povucene devojke,one kojima je potrebna vasa zastita i koje vam pruzaju pravu ljubav , ili seksi,divlje vatrene strastvene i nezavisne zavodnice ???

:super::super::super:

:super::super::super:

Sex..a sto se ovih povucena ili vuce tice svejedno samo da je dobra riba..i ta divlja se lako da dresirati

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A misliš da slatke i umiljate devojke ne mogu u krevetu biti vatrene i strastvene?
Ili da samim tim što devojka deluje umiljato (sa akcentom na "deluje"), po difoltu je nezavisna (čitaj "zavisna od tipa") i pruža muškarcu samo ljubav dok ona nezavisna i samostalna nudi samo i isključivo sex?

Ne bih da ti kvarim iluziju ali to što je Snežana bila slatka i umiljata i nie umela sama da se reši veštice nego čekala onog šonju u helančicama da je spase, ne znači da se tokom onog "živeli su srećno do kraja života" nisu rasturali od sexa i da ga ona nije prevarila sa pripadnikom kraljevske garde:lol:

Ostavi se toga-sta bi bilo kad bi bilo. ;) tako mozemo da idemo u nedogled.
Pitanje je potpuno jasno. :)

I odgovor je jasan.
Ne možeš klasifikovati ljude kao zimnicu. Ne dele se žene na umiljate,slatke, koje umeju da vole i vape za muškarcem da ih pazi (ovce i goveda se paze, čovek sam o sebi brine) i na samostalne, u sexu nenadmašne zavodnice.
Tvoje poimanje sveta je na nivou bajki, zato sam ti odgovorila u tom stilu.

One koje znaju napraviti dobru sarmu i imaju velike sise.

Da budem ozbiljan, te prve su mi mnogo draze, i jos ako znaju da uzivaju u zivotu i brinu o sebi, to je savrsena kombinacija. Pored toga svega bitno mi je da vidim kako je naklonjena ka meni. Bitno mi je da se dobro osecamo oboje dok smo skupa.
Nebitno mi je da li je duhovita ili ne. Nebitno koliko novaca ima. Nebitno sta drugi misle o njoj.
Ono sto me potpuno odbija jesu devojke koje su deblje, ako ne moze brinuti o svom telu kako ce o necemu drugom. Odbija me i decija drama kod devojaka.

Da, vise mi prija "vodjenje ljubavi" a sam sex sa strancem mi i ne znaci mnogo.

E sad, svi smo individue i ne mozes pronaci tip zene koji je generalno privlacan.

A misliš da slatke i umiljate devojke ne mogu u krevetu biti vatrene i strastvene?
Ili da samim tim što devojka deluje umiljato (sa akcentom na "deluje"), po difoltu je nezavisna (čitaj "zavisna od tipa") i pruža muškarcu samo ljubav dok ona nezavisna i samostalna nudi samo i isključivo sex?

Ne bih da ti kvarim iluziju ali to što je Snežana bila slatka i umiljata i nie umela sama da se reši veštice nego čekala onog šonju u helančicama da je spase, ne znači da se tokom onog "živeli su srećno do kraja života" nisu rasturali od sexa i da ga ona nije prevarila sa pripadnikom kraljevske garde:lol:

:think:...kakav je ovo rjecnik, pilence :sad2::sad2::sad2:?

:rumenko::rumenko::rumenko:

I odgovor je jasan.
Ne možeš klasifikovati ljude kao zimnicu. Ne dele se žene na umiljate,slatke, koje umeju da vole i vape za muškarcem da ih pazi (ovce i goveda se paze, čovek sam o sebi brine) i na samostalne, u sexu nenadmašne zavodnice.
Tvoje poimanje sveta je na nivou bajki, zato sam ti odgovorila u tom stilu.

Mozda je mislila na one koje su u krevetu kao tableta za spavanje...premda, iskustvo mi kaze da sve zene vole isto...neke, kao i muskarci, vole na razlicite nacine, konzumirati glavno jelo (: ...

Ma pile je poznati muskomrzac.:mrgreen:

Ne, ne...ne tako pricati o teta piletu :rtfm:...

Zavisi od trenutka, vremena i raspolozenja.
Ja bih npr. trenutnu ovu drugu varijantu :) nadajuci se da necu ni ime saznati :)

p.s. Pod sexom ne podrazumijevam kopanje kanala, nego kreativnu eksploziju strasti.

Poslednja izmena:
:think:...kakav je ovo rjecnik, pilence :sad2::sad2::sad2:?

:rumenko::rumenko::rumenko:

Mozda je mislila na one koje su u krevetu kao tableta za spavanje...premda, iskustvo mi kaze da sve zene vole isto...neke, kao i muskarci, vole na razlicite nacine, konzumirati glavno jelo (: ...

Ne, ne...ne tako pricati o teta piletu :rtfm:...

Molim te nemoj više ovako da me braniš. Ispadoh tetka.:lol:

Poslednja izmena:

Back