Povucene optuznice

• Začetnik teme Začetnik teme Red5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
_guru_:
Eremita ne mozes da garantujes da je sve sto proizadje iz crkve dobro. I popovi su ljudi. I oni grese. I kraljevi. Nema tu plave krvi.

Parlamentarna monarhija je oblik kapitalisticke demokratije (imas ocigledne primere) u kojoj kralj inace ima nesto malo manje vlasti nego nas predsednik.

Komunisticka ideja je npr. podela na srbe i antisrbe.

I da stvarno smo skrenuli sa teme u patos.

По мом мишљењу једино парламентарна монархија може
да задовољи све у Србији и она би по мени била пут
ка укидању подела. Са једне стране имали би монарха
који служи као дика за углед и част државе, који
има уплива у све династије света и који може добро
да нас представља (ја сам за ону симболичну власт монарха) а са друге стране имаш парламент у коме
свака регистрована странка вољом народа може бити
изабрана и бити власт.

eremita:
_guru_:
Eremita ne mozes da garantujes da je sve sto proizadje iz crkve dobro. I popovi su ljudi. I oni grese. I kraljevi. Nema tu plave krvi.

Parlamentarna monarhija je oblik kapitalisticke demokratije (imas ocigledne primere) u kojoj kralj inace ima nesto malo manje vlasti nego nas predsednik.

Komunisticka ideja je npr. podela na srbe i antisrbe.

I da stvarno smo skrenuli sa teme u patos.

По мом мишљењу једино парламентарна монархија може
да задовољи све у Србији и она би по мени била пут
ка укидању подела. Са једне стране имали би монарха
који служи као дика за углед и част државе, који
има уплива у све династије света и који може добро
да нас представља (ја сам за ону симболичну власт монарха) а са друге стране имаш парламент у коме
свака регистрована странка вољом народа може бити
изабрана и бити власт.

Ne lupetaj!Monarhija ne moze da dovede do ukidanja podela jer je zele samo smrdljivi sledbenici Mihajlovica!Gde ces vecu bruku od NJKV!Zar takav som da bude nekakav kralj!Nikada nece doci do ukidanja podela dok god i jedan komunista dise!Za te podele nismo krivi mi nego vi cetnicki olos koji niste hteli sa nama protiv okupatora!Sa g0vnima se pravi covek ne miri i ne ujedinjuje!

Nexus 6:
zox...brate, mlad si covek...o kakvim, bre, okupatorima i cetnicima i partizanima pricas? :shock:

pa dokle, bre, o tim glupostima pre 60 godina da pricamo?

Zato sto je prica o cetnicima zavrsena 45. a sada je ponovo potezu kojekakvi idijoti i sada bi da prekrajaju istoriju u uniste sve sto je bilo pozitivno na ovim prostorima!Vidis covece da se njihova politika temelji na zlocinima i na opravdavanju i podrzavanju istih!

zox:
Nexus 6:
zox...brate, mlad si covek...o kakvim, bre, okupatorima i cetnicima i partizanima pricas? :shock:

pa dokle, bre, o tim glupostima pre 60 godina da pricamo?

Zato sto je prica o cetnicima zavrsena 45. a sada je ponovo potezu kojekakvi idijoti i sada bi da prekrajaju istoriju u uniste sve sto je bilo pozitivno na ovim prostorima!Vidis covece da se njihova politika temelji na zlocinima i na opravdavanju i podrzavanju istih!

Зоксе, 'ајде дедер ИЗВАДИ ОНУ
ЦЕДУЉУ ШТО ЈЕ ПОКАЗАО МОМАК ИЗ "ОБРАЗ"-А о томе
КО ВАС ФИНАНСИРА ???

Nexus 6:
sta...opet neki judeo-masoni, a?

"Obraz" :roll:

nek izvadi taj momak uverenje sa psihijatrije da je normalan...

nego, ko koga finansira...
koju tacno organizaciju...komunisti su siroka grupa...

U pravu si siroka su grupa-ako zanemaris slovo g. Narocito posle zoxovog susreta sa homicima, novim politickim istomisljenicima.

alergican sam na to "finansiranje"...k'o da gledam Balkanskog spijuna...

a jos vise sam alergican na "Obraz"...

pa zamisli kad ta dva stavis u jednu recenicu...
brrrrrrrrrr...

nego kazi ti meni na sta si tacno mislio...

Nexus 6:
alergican sam na to "finansiranje"...k'o da gledam Balkanskog spijuna...

a jos vise sam alergican na "Obraz"...

pa zamisli kad ta dva stavis u jednu recenicu...
brrrrrrrrrr...

nego kazi ti meni na sta si tacno mislio...

Ахаха, хахахахахахаха...*ебо Те немам оног смајлија
који лежи на леђима од смеха, нема оног
Кепера да га пошаље .... ахаха хахахахахахаха..............

Srpski nacionalisti su pretnja miru u regionu,tolika pretnja da sa gorcinom moram da priznam da nije NATO na ovim prostorima velikosrbi bi napravili totalni pokolj!Sa velikosrpskim nacionalistima treba bez kompromisa!

zox:
Srpski nacionalisti su pretnja miru u regionu,tolika pretnja da sa gorcinom moram da priznam da nije NATO na ovim prostorima velikosrbi bi napravili totalni pokolj!Sa velikosrpskim nacionalistima treba bez kompromisa!

Зоксе, 'ајде, дедер, објасни нам шта пише на оној
цедуљи што је извадио момак из ОБРАЗА, реци нам
КО ВАС ФИНАНСИРА, БИТАНГЕ ЈЕДНЕ!
Ко је Теби, бре, крив што Те је гладан к*рац правио,
ко ти је крив што ниси Србин?

eremita:
zox:

Зоксе, 'ајде, дедер, објасни нам шта пише на оној
цедуљи што је извадио момак из ОБРАЗА, реци нам
КО ВАС ФИНАНСИРА, БИТАНГЕ ЈЕДНЕ!
Ко је Теби, бре, крив што Те је гладан к*рац правио,
ко ти је крив што ниси Србин?

Prostacino jedna,zbog takvih budala poput tebe smo svetska komedija i bruka!Tebe treba smestiti u neko albansko selo na Kosovu pa njima tamo srbuj idiote jedan!

Back