- Poruka
- 22.579
Da li se javljati ljudima na ulici sa kojima imate površnu komunikaciju na jednom mestu, a sretnete ih negde u gradu tzv u civilu. Nesto kao fora kad vidite radnika kioska na ulici i kazete on ima noge. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se javljati ljudima na ulici sa kojima imate površnu komunikaciju na jednom mestu, a sretnete ih negde u gradu tzv u civilu. Nesto kao fora kad vidite radnika kioska na ulici i kazete on ima noge.![]()
a dejt?ja se bas danas rukovao s kasirkom od preko puta na skroz drugom delu grada...
al kad je slatka.![]()
a dejt?
pa na radnom mestu sigurno ne, al ako kosmos koji nema pametnija posla ustanovi to negde drugde, ustanovicemo koi sam presretac...trebo si joj reći maco ovo nije slučajno kosmos nam priliku namestio
Nemoj ona ili neka druga nekom drugom da namesti čakre šamarom.trebo si joj reći maco ovo nije slučajno kosmos nam priliku namestio
Da li se javljati ljudima na ulici sa kojima imate površnu komunikaciju na jednom mestu, a sretnete ih negde u gradu tzv u civilu. Nesto kao fora kad vidite radnika kioska na ulici i kazete on ima noge.![]()
Ja sam shvatio da je poenta teme odnos sa ljudima koje površno poznajemo nevezano za to ko šta radija radim na trafici da li sam losiji od nekog drugog radnika ?
koja je poenta teme osim da omalovazavas pojedine ljude koji rade posao za koji ti nisi "kvalifikovan"
Ja sam shvatio da je poenta teme odnos sa ljudima koje površno poznajemo nevezano za to ko šta radi