Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Zanima me, da li postoji neki ''lek'' za introvertnost. Naime, kod mene se desava da sam nekad potpuno opusten, otvoren, volim da pricam sa ljudima i da se druzim i kad to ne radim bude mi dosadno stalno zelim negde da odem. A ponekad, kao sad, mi se desava da ne zelim uopste da budem sa ljudima i pricam. To mi predstavlja problem kad se upoznajem sa nekim osobama i ako me tad zakaci taj period, onda jednostvano ne zelim da se upoznajem sa tom osobom, nesvesno joj saljem poruku: ''Odabij od mene!'', hocu da budem sam sa sobom, gledam neki film, citam nesto, povucem se u sebe i briga me za ostalo. Cak me ni zene ne privlace, gledam neku cicu ono nista kao da gledam balvan. Kao da sam zensko pa imam PMS, neki u glavi. Ili je to zbog mene meseca, horoskopa, promene vremena, zagadjenja vazduha i hrane itd. E sad to meni tako traje neko vreme, nedelju dana do citav mesec. Mada inace nisam nesto ni preterano druzeljubiv, onako, volim da se upoznajem, al nekad mi se desi da ne znam da beknem kad sam sa nekim. U poslednje vreme imam i neke bezveze snove,kao da ne sanjam, kao da sam budan, vise su to neka secanja preko dana, gluposti, sanjam kako idem autobusima, tramvajima, nista zanimljivo.
Da li postoji neki nacin da to resim? Imate li vi takve periode promene raspolozenja i povlacenja u sebe?
Da li postoji neki nacin da to resim? Imate li vi takve periode promene raspolozenja i povlacenja u sebe?