Bilo je i pucnjave pre sat vremena a Šiptari su organizovano pretukli četvoro Srba kamenicama i motkama.Bili su spremni tako da kod njih nema povređenih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde ljudi sazalite se na coveka i dajte mu malo utehe...
nadam se da ti nisi dobio po pi*ki....
ps.malo me zabrinjava ono bilo je pucnjave, a srbi pretuceni motkama i kamenjem ali....
znaci nikad jadniji komentar od tebe![]()
Idi vidi ko to tamo vako dockan puca pa nas informishi!!!ajde ljudi sazalite se na coveka i dajte mu malo utehe...
nadam se da ti nisi dobio po pi*ki....
ps.malo me zabrinjava ono bilo je pucnjave, a srbi pretuceni motkama i kamenjem ali....
komentar je taman za postavljaca teme. a u pravu si da je jadan.
Idi vidi ko to tamo vako dockan puca pa nas informishi!!!![]()
Zasto su ih prebili? Ima li (mozda) razloga, ili tek onako?
Zasto su ih prebili? Ima li (mozda) razloga, ili tek onako?
u tri solitera je bilo skoro cisto albansko stanovnistvo...dopre godinu-dve. onda su poceli pojedini da prodaju stanove tako da ih je sada ostalo mozda manje od 50%. a znam iz pouzdanih razloga, tamo mi zivi prijateljica, da su grupe mladjih srba [tinejdzera] sacekivali albance koji se vracaju sa juznog dela i provocirala vec duze vreme. ali zadnjih par meseci [ovo nije jedini incident] se albanci vracaju u grupama, zbog sigurnosti... i od tada se desavaju ovo incidenti.
sumnjam da su albanci krivi, ipak u okruzenju su mahom srbi, a tu je i glavni most gde dezuraju "cuvari mosta".
znaci to je to. a ti zakljuci sama ko je kriv.
u tri solitera je bilo skoro cisto albansko stanovnistvo...dopre godinu-dve. onda su poceli pojedini da prodaju stanove tako da ih je sada ostalo mozda manje od 50%. a znam iz pouzdanih razloga, tamo mi zivi prijateljica, da su grupe mladjih srba [tinejdzera] sacekivali albance koji se vracaju sa juznog dela i provocirala vec duze vreme. ali zadnjih par meseci [ovo nije jedini incident] se albanci vracaju u grupama, zbog sigurnosti... i od tada se desavaju ovo incidenti.
sumnjam da su albanci krivi, ipak u okruzenju su mahom srbi, a tu je i glavni most gde dezuraju "cuvari mosta".
znaci to je to. a ti zakljuci sama ko je kriv.
Po ovom tvom tekstu zakljucio sam,da zivis zajedno sa tom tvojom prijateljicom na Kosovu i da si glasao za oslobodjenje Haradinaja, i za nezavisnost Kosova.