Povredjeni muški ego

Da nastavim u istom ritmu rešila sam još jedan tekst podeliti sa Vama ovog puta čisto zarad razbijanja dosade na ovom forumu eto mog novog pisanija :lol:
Opet je muška priča u pitanju jer me te i takve priče fasciniraju a zanimljive su pojednako kako ženama tako i muškarcima.Dakle da krenem sa kazivanjem :hvala:

Ja u stvari nikada nisam shvatio zašto se seksualne potrebe muškaraca i žena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to sa Venerom i Marsom.
Takođe, nikada nisam shvatio zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio zašto gen seksualne želje toliko oslabi kada se čuju reči "Da, uzimam".

Na primer: jedne večeri, prošle nedelje, moja žena i ja smo bili u krevetu.
Strast se počela rasplamsavati... kad je ona rekla:
- Ne mogu sada, nisam raspoložena... Htela bih da me samo malo držis u svom naručju.
Rekoh:
- ŠTA? Šta je sad pa to?
I onda je rekla reči kojih se boji svaki muž na planeti:
- Ti jednostavno ne razumeš moje emocionalne potrebe koje imam kao žena,
da bih ja zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac. Na moj
zbunjeni pogled je odgovorila:
- Zar me ne možeš voleti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog onoga što
radim s tobom u krevetu?
Shvativši da to veče neće biti ništa, okrenuo sam se i zaspao.

Idućeg dana sam nazvao šefa i rekao da uzimam slobodan dan, da bih proveo vreme sa njom. Otišli smo na ručak, a onda sam je odveo u jednu robnu kuću sa ogromnim odeljenjem za žensku garderobu. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko veoma skupih kompleta. Nije mogla da se odluči koji da uzme, pa sam joj reko da ćemo ih sve kupiti. Htela je i cipele, koje bi se
slagale sa tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dela sa nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih minđuša. Da vam kažem... bila je taakoo uzbuđena. Mora da je mislila da sam na korak do bankrotstva. Pomislio sam da me testira kada je zatražila i znojnice za tenis, iako nikada u životu nije uzela reket u ruke. Mora da sam je bacio u razmišljanje kad sam joj rekao:
- Naravno, draga.
Skoro da je bila blizu seksualne ekstaze od silnog uzbuđenja.
Smešeći se, konačno je rekla:
- Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do kase.
Jedva sam se suzdržavao da ne puknem ali sam joj mirnim glasom odgovorio:
- Ne mogu sada, nisam raspoložen.
Lice joj je poprimilo bled izgled kada je opustila vilicu i izustila:
- ŠTA??
Onda sam joj rekao:
- Samo sam hteo da DRŽIŠ ove stvari u naručju neko vrijeme... Ti
jednostavno ne razumeš moje finansijske probleme koje imam kao muškarac, da bih ja zadovoljio tvoju želju za kupovinom koju imaš kao žena.
I baš kad je imala taj pogled (kao) da želi da me ubije, dodao sam:
- Zar me ne možeš voleti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog stvari koje
ti kupujem?

Očigledno, ni večeras neće biti ništa ...:roll:

:eek::mrgreen:

Enigma05;bt142623:
Dobra ideja da se sve izmeri, izvaga i vrati istom merom :mrgreen:
Samo je zabrinjavajuće što ženskih komenta nema :think:

Evo ženskog komentara,Enigma...:lol:

"Da se izmeri,izvaga i vrati istom merim" je poenta ove "ne dam ti se ja,ako ne daš mi se ti" igre za odrasle ..:manikir:

I naravno,oboje aktera u tragikomičnoj ljubavnoj "drami" su,na kraju balade,u gubitku.:sad2:
Rat je završen,sa promenljivim uspehom u bitkama,ali pobednika nema...:thumbdown:

I tako dalje igramo "ne dam ti se igru"..naomiljeniju izmedju onih koji puštaju brkove i onih koji se šminkaju...:zurka:

Ps.Ovu priču sam postovala predprošle godine na blogu,uz poseban komentar.

Lepo je podsetiti se nje,ponovo...:heart:

123loncar;bt142834:
..ma nije lako brkajlijama sa šminkerkama ... nije bogami ..
...tad svaki brkajlija kaže :ja ne pitam šta to košta ...Bože što je lepo živeti

Isto to kažu i Šminkerke,moj Brkajlijo...:zaljubljena:

One rade to na malo na suptiliniji suptilniji način:

romantično....:dzentlmen:

prikriveno :rumenka:...

perfidno :malav:..

a kad ništa ne vredi,onda "kud svi Turci..."
... ili kao i vi,brkajlije,sa otvorenim kartama tj.direktno ovako..:gace: :brus:

:zcepanje:

...E draga mi Gospođo , ovo mogu samo da komentarišem sa biološke tačke gledišta ( moram malo da branim moje brkajlije ; mada retko kad su đžentlmeni bili bez brkova ; te retko kad su stvari postavljali na brzaka kao ovi ćosavci - za koje sose lepo kažu : ah , izemti poljubac bez brkova , ko da ljubiš š**** ; nema ljubavi i strasti bez brkovaaaaa BRE ! ) ....
..naime , žene poseduju jednu polnu ćeliju u ciklusu kreacije potomstva i prenosa DNK poruke , stoga ne mogu da naprave u istom ciklusu mnogo kombinacija ( retki su slučajevi bliznaka od različitih očeva )... ta jedinstvenost kombinovanja nameće joj veliku odgovornost , jer svak teži najboljoj kombinaciji - a sa brojem jedan iz sopstvenog podskupa, može se napraviti samo jedna presečna kombinacija ; samo sa drugim podskupom u skupu podskupova..dakle, velika odgovornost pri izboru presečnog podskupa ...zato se stvar odlaže , birka , proučava , sagledava -- i ako se to čini na suptilan dopadljiv način , onda to dejstvuje svakom đžentlmenu gospostveno -- deluje damski prefinjeno( zbog tog stanja , brkajlije su sklone večito strpljivo da prate dame - dostojanstveno viteški ) ...
..suprotan pol ( muškinje ) poseduje nekoliko desetina miliona polnih ćelija .. dakle , unutar svoje prirode ima veliki broj kombinacija koje mogu u moru podskupova sa jednim podskupom da naprave kombinaciju ..pritom , imaju potencijalnih mogućnost da u jednom ciklusu razmnožavanja žene , grade sa drugim jedinkama jošte podosta kombinacija --- mogu u tom ciklusu da izvrše mnogo popravnih kombinacija .. ova činjenica im omogućava da : ispravljaju svoje eventualne pogreške u DNK kombinovanju poruke ; ne moraju da budu nepogrešivi ; ne moraju u tom pravcu da razvijaju intelektualne moći ( u smislu procenjivanja najbolje jedinstvene kombinacije ) ; ne treba im puno vremena da se udluče ( jer ne zavise od jedne kombinacije ) --- ne moraju biti suptilni pri kombinovanju..

..svi znaju .. što veći broj kombinacija , to veće šanse za dobitnu kombinaciju ..( i budale sa ovakvim modelima dobijaju glavne zgoditke na LOTO lutriji )

..dakle , ćosavci ne brigajte ... tvorac vam je dao prednost ..imate LOTO šanse , koje su ženama oduzete .. možete biti i priglupi , ali zdravi -- kao ovaj dasa -- bićete izabrani ...

Poslednja izmena:
123loncar;bt142854:
..ajde sad se smej ... čik ? Pozdrav !

A što da smejem kada su ovde ozbiljne stvari u pitanju Brkajlijo?! :malav:

Ozbiljne,kažem..jer se sa tvojom izjavom slažem (u stihu odgovorih evo,kao što to ZXY voli)..
A izjava je .."Ah , izemti poljubac bez brkova , ko da ljubiš š**** ; nema ljubavi i strasti bez brkovaaaaa BRE ! "

Potpisujem !!

Ps.Uz jednu klauzulu : vazna je kolika im je dužina...mislim,brkova. :rumenka:

:cool: (nesmem da stavim drugačiji smajli...a bih,rado...:rida:)

123loncar;bt142854:
..ajde sad se smej ... čik ? Pozdrav !

Zaboravih da dodam: a đe nađe ovu lepotinju mušku,od čo`eka,moj Lončaru?! :eek:
Jel` ti to `oćeš da mi pozli i da mi san ne dodje noćas na oči...ionako se bezuspešno sa njim borim u noći avetnog mi punog mjeseca.

Vidju,junače...`vake ja volim,da š` njima stručne "razgovore" vodim... :zcepanje:

..ovog bez brkova atljetu isekoh iz sšpota..vidim koriste ga švud..jadničak za sve i svašta je .. čuj , atljeta bez brkova .. veljo , jada -- štoćeš , i on je živa duša ..ama , čeljade potrebuje vaspitačicu .. veljo , da se na vizir puškometa videti ta stvar ...

.. a ono oko brkova .. čuj ti nju , pa uvek su u junaka takovi kakovi lepoj Gospi su na čast i diku .. pa gdebih grdan da pratim Damu sa nedoličnim brkovima ...

E tako ti to biva ljepotino ; zvizdo ljudska !

123loncar;bt142872:
.. a ono oko brkova .. čuj ti nju , pa uvek su u junaka takovi kakovi lepoj Gospi su na čast i diku ..
pa gde bih grdan da pratim Damu sa nedoličnim brkovima ...

E tako ti to biva ljepotino ; zvizdo ljudska !

E,vidju,jadan.. `vake ljepote muške su uvijek na čast i diku svijem damama! :worth:
O,kako lijepo zboriš,junače!...`vake sa mustašima,velju,vazda moreš poželjeti !:zaljubljena:

Aferim,Lončaru moj...! :heart:

Back