Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UVEK postoje neki drugi aspekti. Da bi covek imao oziljak na telu ili sta slicno, treba da je okrznut vladar asc-a, operacija suce-vladar osme/pl/mars u kontaktu, ugrozen zivot -ugrozeno sunce...Da li neko moze da mi odgovori d li mars u kvadratu sa saturnom donosi toliko povreda i oziljaka ili tu postoji i jos neki drugi aspekti
Hvala na optimizmu i lepim savetima,nekad je to vrednije od bilo kakve finansijske pomoci.
Ali mama je mama zar ne?
Neverujem da bilo koja mama nije zagvirila u natalnu svog deteta.A sad je to relativa svar koja kako to dozivi.Neka stresno a neka mnogo,mnogo blaze.U svakom slucaju poslusacu vas savet .
Sto se tice novca kako ste rekli jos sad je mali stedisa,u nasoj porodici jedino ga on ima kad niko od nas nema--pa nam pozajmi i to vrlo cesto..
Samo neznam zasto je toliko radoznao u smislu pitanja.On toliko pita i kako i zasto i zbog cega da nas prosto udavi ponekad,na neka pitanja iskreno i neznam odgovor,odakle izvlaci sva ta pitanja nemam pojma??!!
A da li mozda neko zna da li njemu leze borilacke vestine karate itd.ili koji sport bi mu odgovarao.U kom polju se to gleda?Ajmo malo pozitivne osobine
Mene zanima ako mozete da mi objasnite koje opasnosti mi nosi jupiter kvadrat mars???sportsita sam...
jupiter 1 polje mars 9...'fala
Ne ne ne -sve sto je vip rekla je tacnoA da li mozda neko zna da li njemu leze borilacke vestine karate itd.ili koji sport bi mu odgovarao.U kom polju se to gleda?Ajmo malo pozitivne osobine
Prvenstveno u natalu mora da postoji sklonost ka povredjivanju, pa dase pogledaju polja fizickog tela, njihovi vladari i aspekti sa planetama, pa polja bolesti i rizika,pa tek onda da se vidi da li te planete i aspekti koje su ovde navedene mogu da se odnose na sport ili kroz vezu 1-9 polja na saobracaj, inostranstvo, visoko obrazovanje, rodbinske odnose, licne interese, religioznost, duhovnost i sl tome sto u globalu povlaci ta veza prvog i devetog polja. Zato, za tako jasno i konkretno pitanje neophodna je slika natalne karte da bi se dobio tacan i precizan odgovor. Ovako je sve uopsteno.. Pozdrav