rolobasket
Početnik
- Poruka
- 1
Poceo bih pricu o problemima moje zene i mene sa bolovima u predjelu kicme. Zena je imala probleme od 2011.g,Ja od pre 2,3 godine. Sto se tice Crne gore, obisli sve smo znane i neznane strucnake,skolovane ili samouke iz ove oblasti. Nebih njihova imena ovako javno iznosio, ne zbog njihove reklame,jer je negativna zbog njih nego zbog svoje kulture.Tu smo potrosili puno vremena,novca, nagutali se nepotrebne hemije i privijali raznorazne meleme.Vrijeme je pokazalo da koristi nije bilo, samo puno potrosenih para i naslusanih raznih prica. Svaki od ovih toboze isceljitelja je polunormalan,sa dijagnozom definitivno,utripovali se da su cudotvorci,ne smijes im reci da ti nije bolje. Jos naalost postoje na podrucju Ulcinja,Bara,Podgorice...
Za moju zenu i mene ,rjesenje za probleme sa kicmom je bilo na dohvat ruke u naselju Susanj u Baru. Covjek se zove Djoko Djokmarkovic,dobar domacin i jedini strucnjak za kicmu kod kojeg nema greske.Mojoj zeni je rukama procitao nalaz magnetne rezonance. Nebih vise, ne pravim reklamu nikome prvenstveno mi je cilj da me neko zovne i da mu kazem gdje da ne ide , jer je PREVARA u pitanju. A gospodin Djoko je hvala Bogu ziv i moze mnogima pomoci.
Puno pozdrava svim forumasima krstarice od Zeljka iz Bara.
Za moju zenu i mene ,rjesenje za probleme sa kicmom je bilo na dohvat ruke u naselju Susanj u Baru. Covjek se zove Djoko Djokmarkovic,dobar domacin i jedini strucnjak za kicmu kod kojeg nema greske.Mojoj zeni je rukama procitao nalaz magnetne rezonance. Nebih vise, ne pravim reklamu nikome prvenstveno mi je cilj da me neko zovne i da mu kazem gdje da ne ide , jer je PREVARA u pitanju. A gospodin Djoko je hvala Bogu ziv i moze mnogima pomoci.
Puno pozdrava svim forumasima krstarice od Zeljka iz Bara.
Poslednja izmena od moderatora: