povreda...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
Da li vam se desilo da vas vaš partner ne razmišljajući povredi pred prijateljima, porodicom, ili uopšte pred drugim poznatim i nepoznatim ljudima...?
Kako ste tada reagovali...?

jedna bivša moja, dok smo gledali neki video na mobilnom ( neka plavuša je gutala kitu nekom tipu, a kita je bila bar 22, 23 cm ) u društvu, glasno je prokomentarisala : Vau, kako velik k'urac...samo što nisam u zemlju propao, a nije mi toliko mali..oko 18 cm

Da li vam se desilo da vas vaš partner ne razmišljajući povredi pred prijateljima, porodicom, ili uopšte pred drugim poznatim i nepoznatim ljudima...?

pa i nije
al evo hipotetički da probam da zamislim kako bih reagovao...

verovatno bi je otero u tri lepe već u zavisnosti od težine prekršaja

Meni se to ne desava posto nisam bas drustvena osoba, krecem se u krugu od nekoliko ljudi. Ali primjetio sam takve stvari cesto kod drugih i ok su ako se okrene na zajebanciju.

Nije bas povredio, ali mi njegov komentar jeste zasmetao. Na licu mesta ne preduzimam nista, kad ostanemo sami kazem mu sta imam. Mada ne pravim dramu od toga ako znam da mu se omaklo. Desava se ebi ga. Inace ne izlazim sa tipovima koji su u fazonu spustanja zene pred publikom.

Back