Povreda?!

SaYberQraYber

Početnik
Poruka
28
Poz svima ,i ako greshim sa postavljanjem ove teme ,uputite me molim vas gde bih trebao! Elem. . . Imam pitanje vezano za stomak ,tj. njegov trbushni zid jer imao sam blago recheno povredu ,tup i jak udarac sa shipkom u donjem levom delu stomaka (skoro u ravni sa kukom i pupkom na pola puta ,ako mogu tako reci nestruchno),imam sada blagu modricu koja vec iz ljubicaste prelazi u bledilo (Bila je i veca i blago trula shljiva,popucali kapilari itd.) ali povlachi se sada je neki 5 ,6 dan ,ali se brinem jer pod prstima osecam kao neku vrstu oziljka ili neku gromuljicu mozda pola santimetara velichine! Ne boli me sada kao prvog dana ,mozda u nekim pokretima ili kada se teglim(i ne svaki put ), i bol je zanemarljiv! Da napomenem tako sam pogodio shipkom deo trbushnog mishica (ime mu ne znam ) Mislim bochni neki!

Brine me ta pola santimetara gromuljica ili oziljak i treba li da brinem kod napora,i o chemu se radi sa tim oziljkom!!! Hvala u napred!!!

Вероватно излив крви у ткиво.
Треба времена да се ресорбује.
Али бих ти саветовала да одеш код лекара по упут за хирурга, општег.

Hvala Sofija,hehe da ne verujesh bio sam kod doktora tj. doktorice danas ,zbog neke otekline leve shake i pitao sam i u vezi toga ali ona nishta u vezi toga mi ne reche(chudi se kako mi uspeva ),ja nisam insistirao! Hvala josh jednom ,i preostaje mi samo chekanje! Poz

Back