SaYberQraYber
Početnik
- Poruka
- 28
Poz svima ,i ako greshim sa postavljanjem ove teme ,uputite me molim vas gde bih trebao! Elem. . . Imam pitanje vezano za stomak ,tj. njegov trbushni zid jer imao sam blago recheno povredu ,tup i jak udarac sa shipkom u donjem levom delu stomaka (skoro u ravni sa kukom i pupkom na pola puta ,ako mogu tako reci nestruchno),imam sada blagu modricu koja vec iz ljubicaste prelazi u bledilo (Bila je i veca i blago trula shljiva,popucali kapilari itd.) ali povlachi se sada je neki 5 ,6 dan ,ali se brinem jer pod prstima osecam kao neku vrstu oziljka ili neku gromuljicu mozda pola santimetara velichine! Ne boli me sada kao prvog dana ,mozda u nekim pokretima ili kada se teglim(i ne svaki put ), i bol je zanemarljiv! Da napomenem tako sam pogodio shipkom deo trbushnog mishica (ime mu ne znam ) Mislim bochni neki!
Brine me ta pola santimetara gromuljica ili oziljak i treba li da brinem kod napora,i o chemu se radi sa tim oziljkom!!! Hvala u napred!!!
Brine me ta pola santimetara gromuljica ili oziljak i treba li da brinem kod napora,i o chemu se radi sa tim oziljkom!!! Hvala u napred!!!