Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.341
To je forumas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam nikog da je bio u gipsu kao ja 80 dana a da ne pricam o gresci gde pise prelom skocnog zgloba,gde je drugi ortoped brani na moju konstataciju ,opaskom da je kompjuter pogresioJa se slažem da treba da pišemo šta je nama pomoglo. I meni gavez pomaže.
Spominjem odlazak kod lekara jer mi ne znamo da li Milica na nešto alergična. I da li je nešto ozbiljnije jer traje dugo.
a da ne pricam o gresci gde pise prelom skocnog zgloba
Nista pametno nisu rekli a i greske pravili,petu i potkolenicu polomio a zglob najveci problem pravio,prelome nisam ni osetio prakticno koji su zarasli,da sam skinuo odmah gips i nosio ortopedsku cizmu ne bi mi toliko noga stradala za 80 dana i oporavak jos toliko i posle dve godine nije kako treba boli posle naporaŠta si slomio, i kako si bio 80 dana u gipsu? Šta ti je taj drugi ortoped rekao?
Ne na vreme ne,na duze setnje,posle bajsa ili nezgodnog gaza sa stranePredugo si nosio gips. Ne razumem zašto ti nisu stavili ortopedsku čizmu? Da li te noga boli kada se menja vreme, tačnije pre kiše?
Rekao sam ti u prethodnim postovima,da se takve povrede polako oporavljaju.Nema brzog nacina.Strpljenje.Da ali prošlo je već 4 m od povrede i kost mi je zarasla
za gel nz. ali tinktura je u alkoholu pa moze neograniceno da trajeKupila sam gel od gavezaa i mazem ga vec dva dana samo se plasim da se ne pokvari jer mi je pretoplo u sobi