Pozdrav svima. Ne snalazim se baš najbolje sa ovim forumima na netu, niti mi je namera da se sam lečim, ali ne znam kome više da se obratim. Pre dve nedelje sam počeo da trčim i kako se nisam godinama bavio nikakvim sportom povredio sam oba kolena. I nakon toga imao puno obaveza po gradu pa tako sa bolovima hodao po gradu, umesto da mirujem, mada su mi mnogi savetovali da je to još i "dobro" jer se upala mišića tako leči. Otišao sam kod lekara koji mi je rekao da je to obična upala mišića i predisao mi Diclorapid kapsule jednu dnevno. Od tih kapsula mi se smirivao bol, ali samo nekih 7 do 8 sati, pa sam uzimao ponovo. Otišao sam ponovo kod lekara, on mi je poslao na rentgen i laboratoriju. I sa tim nalazima sam danas bio kod Ortopeda, koji je konstatovao da je snimak u redu, ja sam mu nešto sugerisao da su mi moguće ligamenti povređeni, ili nešto drugo, jer sam čitao na netu o tome, on je sve to odbacio i dao mi nekakve blokade u oba kolena... i kao da se javim za nedelju dana. Pitao sam ga da li smem da popijem nešto za umirenje bolova, on je nešto rekao u stilu... pa ne.. ovo će da ti smanji bolove... I to je me držalo nekoliko sati, kao i ketonal što bi me držao, ili ove kapsule koje pijem i evo sad me boli da ne znam šta ću... zato ... ako bi neko mogao da mi odgovori da li smem da popijem ovaj diclorapid, ili diclofen ili bilo šta... jer ja ne smem više da se pojavim u domu zdravlja... mislim da teraju cirkus sa mnom, jer mi "nije ništa" i ne znaju više šta će sa mnom...?! A ja da čekam nedelju dana .... za mene je i jedna noć sa ovom bolovima večnost... NE znam ni kako sam napisao ovaj post ili kako se već zove... drmaju me bolovi samo tako...
Iz okoline Niša sam.... ne znam kako da ubedim lekare da mi daju uput za Niš, jer mi nije prvi put da ovde na*ebem, njiova praksa je da mora da prođe mesec i više pa da konstatuju da nekome treba viiši nivo lečenja... ali da ne ulazim u nešto što je opšta pojava u srbiji.... samo bih da znam smem li ja nakon tih blokada da uzmem nešto protiv bolova....da mi bar na neko vreme uminu bolovi.... pozdrav svima
Iz okoline Niša sam.... ne znam kako da ubedim lekare da mi daju uput za Niš, jer mi nije prvi put da ovde na*ebem, njiova praksa je da mora da prođe mesec i više pa da konstatuju da nekome treba viiši nivo lečenja... ali da ne ulazim u nešto što je opšta pojava u srbiji.... samo bih da znam smem li ja nakon tih blokada da uzmem nešto protiv bolova....da mi bar na neko vreme uminu bolovi.... pozdrav svima