Povratnici / ce

pa ja posle 2 godine nisam imala sexualnu zelju spram njega...mogli smo da ostanemo frendovi ovako. znam kako to zvuci muskracima, ali stvarno ne zaebavam, nismo se mi sad tu nesto na krv i noz pa da rec ne progovorim sa covekom.

Evo ga ovaj koji je meni pisao... covek se potpuno prenerazio kad sam mu rekla da sam se udala i da sam presrecna. Kao da to nije bilo moguce. Ko zna sta je on mislio.

Plus pita kako mi se dete slaze sa muzem i da li putujemo po Americi, posto sam mu rekla da me muz cuva kao malo vode na dlanu i da mnogo putujemo.

Lol

bas to...ako je on vec nerazuman, lepo mu kazi da nisi zainteresovana, imas svoj zivot i cao. ovako ispadne da samo podilazis svom egu. ovaj sto je mene zvao je bio razuman, ukapirao je ocigledno da nece vise nista biti i to je to. ali da me neko stalno cima rekla bih direktno, a ako bi nastavio prestala bih da odgovaram.

svasta ovde procitam...pa ako su bivsi kreature, sta ste onda vi, ako ste bile sa tim kreaturama, a slican se slicnom raduje. pod pretpostavkom da je neko bio u vezi s anekim, kako onda ti partneri budu kreature..ja sa kreaturama nisma bila.

- - - - - - - - - -

e sad i o pitanju, mnoge veze pucaju iz gluposti ne iz pravih razloga, svako krene svojim putem i kad prdoje malo vise vremena i zazri se javi se ona zelja da se opet proba, sitne, lose stvarari izbledele mahom ostaju lepe

ako je suprotno ako nisu izbledele lose stvari nece ni slucajno vise da uspe

ne zavisi samo od losih stvari. evo ja se ne bih vratila ni onima zbog kojih sam glavu gubila, jer me je prosla zelja za njima. jednostavno prodje i mogu drugarski da pricam, ali se vise ne upustam, ne vuce me.

- - - - - - - - - -

dobro, za jednog me je malo vuklo...ali i to je proslo.

- - - - - - - - - -

ostane tu nesto nedorecene, zato povuce.

bas to...ako je on vec nerazuman, lepo mu kazi da nisi zainteresovana, imas svoj zivot i cao. ovako ispadne da samo podilazis svom egu. ovaj sto je mene zvao je bio razuman, ukapirao je ocigledno da nece vise nista biti i to je to. ali da me neko stalno cima rekla bih direktno, a ako bi nastavio prestala bih da odgovaram.

Pa dobro, on sad i dalje pise da ne ispadne da je nesto hteo... kao hteo samo da pita kako sam i da se vidimo i ispricamo.
Ja mu lepo i kulturno odgovaram na sva pitanja jer zeli da zna kako se za*eb'o. Nisam mu ja kriva sto je meni bolje sada, nego s njim lol.
Nema to veze sa egom, da sma htela da hranim ego mogla sam mu poslati mail pre 2-3 godine i napisati sve sto je novo i dokumentovati slikama.

Samo kazem da ljudi ponekad izgube kompas i misle da su jedinstveni.
I jos mi nesto kao pise kako sam ja za njega bila posebna i kako je sve bilo predivno.
Mislim se u sebi, da je tako ostali bi mi zajedno... svasta

Tema je o tome da li kontaktirate bivse, da li vas kontaktiraju, i sta kazete jedni drugima. Tema nije o meni i o tome da jedi drugima prigovaramo o postupcima etc.

Pa dobro, on sad i dalje pise da ne ispadne da je nesto hteo... kao hteo samo da pita kako sam i da se vidimo i ispricamo.
Ja mu lepo i kulturno odgovaram na sva pitanja jer zeli da zna kako se za*eb'o. Nisam mu ja kriva sto je meni bolje sada, nego s njim lol.
Nema to veze sa egom, da sma htela da hranim ego mogla sam mu poslati mail pre 2-3 godine i napisati sve sto je novo i dokumentovati slikama.

Samo kazem da ljudi ponekad izgube kompas i misle da su jedinstveni.
I jos mi nesto kao pise kako sam ja za njega bila posebna i kako je sve bilo predivno.
Mislim se u sebi, da je tako ostali bi mi zajedno... svasta

Tema je o tome da li kontaktirate bivse, da li vas kontaktiraju, i sta kazete jedni drugima. Tema nije o meni i o tome da jedi drugima prigovaramo o postupcima etc.

jednostvano prestani da mu odgovaras. ja sam se sa mojim lepo ispricala, nisam ga posle zvala, nije ni on mene...jer mi je ostavi otvoreno da sledeci poziv bude s moje strane. ja nisam imala volju. on mene nije vise zvao, nisam ni ja njega...rastali se definitivno drugarski, sto se mene tice.

- - - - - - - - - -

jednom kulturno i dovoljno je, jer tacno sto kaze xela on sad misli ti si mu odgovaras i sigurno ima tu nesto, mozda nisi zadovoljna brakom, mozda ono, ovo...ovako lepo prekines, blokiras ga i cao.

- - - - - - - - - -

a nisi mu pisala pre 2-3 godine, jer nisi znala u kakvom je on stanju i dla mu je super sa nekom drugom ili ne. ja bih u svakom slucaju prestala da odgovaram, posto sma skontala da ti pise na mejl..to je jos lakse.

Hahahahaha!
Nisam mu pisala pre tri godine zato sto sam ga pre 6 zaboravila.

A te zakljucke o hranjenju ega ne razumem. Sta je to uopste bitno da se napomene, kao hranis svoj ego... mozes misliti.

- - - - - - - - - -

Sta sam trebala reci? Evo sedim I patim, niko me nije hteo smrc...
Jel bi ja onda bila dobra srpkinja koja ne hrani svoj ego?

Ne znam koji je moj mentalitet, ali mentalitet Srbije nikad nisam uspela razumeti.
Uvek svako nadje razlog da ti prigovori, niko nikoga nikad ne razume, a sto je najinteresantnije, uvek svi znaju sta tacno "ti " trebas da uradis, i ne daj Boze da ce neko reci "postujem" tvoje misljenje i razumem tvoje postupke, iako to nije moj stil.

Evo, ne pise mi vise jer sam mu odgovorila na sva pitanja, I to iskreno, lepo se osecam jer mu nisam rekla "odhebi, nisam zainteresovana ", nisam ga ignorisala, I bila sam kulturna.
Koliko je srecan vezano za ono sto je procitao, to ne znam I ne zanima me.

- - - - - - - - - -

Enivej, cestitao mi je na uspehu, a ja sam samo odgovorila nadam se da si i ti srecan sa svojom porodicom.
Da li je srecan ili ne, nisam pitala.

ko zna dal ti taj uopste i postoji..i dal ti uopste postojis :lol:

- - - - - - - - - -

Ne pitam se ja "zasto" zato sto sam zainteresovana, nego zato sto mi nije jasno kako neko moze pasti na toliko niske grane posle silnog letenja u oblacima.

Naravno da cu ga "odkantati", nek se nada jos malo :-D.

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Nisam bila ferari, mozda mercedes...

Mada, ovaj me je vec jednom kontaktirao pre neke 3, 4 godine, ne secam se, i tad je hteo da se vidimo. Mora da mu mnogo dobro ide

Hahahahaha!
Nisam mu pisala pre tri godine zato sto sam ga pre 6 zaboravila.

A te zakljucke o hranjenju ega ne razumem. Sta je to uopste bitno da se napomene, kao hranis svoj ego... mozes misliti.

- - - - - - - - - -

Sta sam trebala reci? Evo sedim I patim, niko me nije hteo smrc...
Jel bi ja onda bila dobra srpkinja koja ne hrani svoj ego?

:zcepanje:

aj q noc...

ko zna dal ti taj uopste i postoji..i dal ti uopste postojis :lol:

- - - - - - - - - -

Nek se nada jos malo...

Da, nek se nada da cu reci da mi je zivot bez njega propao i da sam jadna i bedna. Nisam mislila da se nada da cu reci "da".

Kad je on kontaktirao mene pre 3, 4 godine, vec je bio zaboravljen, i ostao zaboravljen.

Tema je bila o "povratnicima" koji periodicno kontaktiraju bivse i hoce nesto, ne znam sta?

Ovaj ex mi je posebno zanimljiv jer se javlja na 3, 4 godine, pa mi nije bilo jasno zasto, i pitala sam da li vi imate takve slucajeve i da li to radite.

Tema verovatno bila, ali nema veze ;)

Zasto se neko odluci da kontaktira bivseg partnera nakon npr. 7 godina? Ajd jasno mi je da nekome dodje iz dupeta u glavu nakon par meseci, ali nakon 7 godina...

Zasto bi neko mislio da se ja nisam usrecila u medjuvremenu, nije bas da me niko nikada nije hteo?

Pisem o sebi, ali mislim generalno.

I sve kao pise neke vesele emailove, moli za broj telefona, hoce da se vidimo... jel' to normalno?

Radite li to? Ako ima neko ko to radi, zasto?

Bejb

Rado bih sve one sa kojima sam bio, ponovo, ali samo za seks, a zasto je tako, ne znam. U praksi se ranije desavalo, sada je samo u UM-u

Nakucalo se ovde, ali da vidimo.
Imali smo corbicu, dimljenu slaninu, salatu, orahe dva litra vina....

Ovako, mislim da je tema stabilno promoterska tipa, ja sam trazena od onih koji me poznaju. :)
Stari zenski stos zena koje nemaju udvaraca, bar ne onih koje bi htele.

Toliko.

Back