posle 18 godina u inostrantsvu zelimo da se vratimo kuci. prodali smo nasu firmu koju smo imali ovde (dobili smo ponudu od mnogo vece firme, koju nismo mogli odbiti). dosta nam je ovog mentaliteta ovde i zelimo da nam deca odrastu u otadzbini. verujte da znamo kako je u srbiji, ali znajte da znamo kako je i ovde i ako nakon 18 godina zelimo da se vratimo, sigurno znamo sta radimo i zasto to radimo.
Posao koji smo radili ovde je u srbiji jos u kolevci ali kazu da ima potencijala. Rado bih opet radio moj posao koji sam dugo radio ovde i koji znam dobro da radim. Novca imamo dovoljno i za kucu i za pokretenja posla i za crne dane. Bili smo na nekom prijemu ovde i bio je ministar za dijasporu. ponudio se za pomoc u svakom pogledu. Zelimo da u blizini bg kupimo neku staru kucu ili zemljiste za gradnju kuce. da li znate neko lepo mesto na 20-tak km od centra bg, koje ima infrastrukturu (kao kanal, vodu, struju, telefon, asfalt, skola, obdaniste itd)?
bili smo u barajevu i grockoj ali nam se nije dopalo.
hvala unapred na informacijama
Posao koji smo radili ovde je u srbiji jos u kolevci ali kazu da ima potencijala. Rado bih opet radio moj posao koji sam dugo radio ovde i koji znam dobro da radim. Novca imamo dovoljno i za kucu i za pokretenja posla i za crne dane. Bili smo na nekom prijemu ovde i bio je ministar za dijasporu. ponudio se za pomoc u svakom pogledu. Zelimo da u blizini bg kupimo neku staru kucu ili zemljiste za gradnju kuce. da li znate neko lepo mesto na 20-tak km od centra bg, koje ima infrastrukturu (kao kanal, vodu, struju, telefon, asfalt, skola, obdaniste itd)?
bili smo u barajevu i grockoj ali nam se nije dopalo.
hvala unapred na informacijama