povratak

Aleksa-1

Početnik
Poruka
4
posle 18 godina u inostrantsvu zelimo da se vratimo kuci. prodali smo nasu firmu koju smo imali ovde (dobili smo ponudu od mnogo vece firme, koju nismo mogli odbiti). dosta nam je ovog mentaliteta ovde i zelimo da nam deca odrastu u otadzbini. verujte da znamo kako je u srbiji, ali znajte da znamo kako je i ovde i ako nakon 18 godina zelimo da se vratimo, sigurno znamo sta radimo i zasto to radimo.
Posao koji smo radili ovde je u srbiji jos u kolevci ali kazu da ima potencijala. Rado bih opet radio moj posao koji sam dugo radio ovde i koji znam dobro da radim. Novca imamo dovoljno i za kucu i za pokretenja posla i za crne dane. Bili smo na nekom prijemu ovde i bio je ministar za dijasporu. ponudio se za pomoc u svakom pogledu. Zelimo da u blizini bg kupimo neku staru kucu ili zemljiste za gradnju kuce. da li znate neko lepo mesto na 20-tak km od centra bg, koje ima infrastrukturu (kao kanal, vodu, struju, telefon, asfalt, skola, obdaniste itd)?
bili smo u barajevu i grockoj ali nam se nije dopalo.
hvala unapred na informacijama

Muz i ja imamo divan plac u Pancevu(15km imas do centra Bg)novo naselje zvano Misa,ima izgradjeno novo obdaniste,kazu po evropskim standardima,skola,prodavnice....Plac je 11,5 ari,prosla je kanalizacija!
Eto,ja radim na tome da odem tamo gde si ti sad,pa ako zelis Pancevo,ti se javi!

Covek zna kako je u Srbiji i kako je tamo!Odlucio je vec da se vraca da bi mu deca zivela u otadzbini!
Aleksa,kada stignes u Srbiju,javi se i ipak pogledaj moj plac,iako je u Pancevu,kazu zagadjeno,nije nista vise nego li vazduh u Bg-u!A preko pancevackog mosta brzom brzinom si u Beogradu-najlepsoj prestonici na svetu!

posle 18 godina u inostrantsvu zelimo da se vratimo kuci. prodali smo nasu firmu koju smo imali ovde (dobili smo ponudu od mnogo vece firme, koju nismo mogli odbiti). dosta nam je ovog mentaliteta ovde i zelimo da nam deca odrastu u otadzbini. verujte da znamo kako je u srbiji, ali znajte da znamo kako je i ovde i ako nakon 18 godina zelimo da se vratimo, sigurno znamo sta radimo i zasto to radimo.
Posao koji smo radili ovde je u srbiji jos u kolevci ali kazu da ima potencijala. Rado bih opet radio moj posao koji sam dugo radio ovde i koji znam dobro da radim. Novca imamo dovoljno i za kucu i za pokretenja posla i za crne dane. Bili smo na nekom prijemu ovde i bio je ministar za dijasporu. ponudio se za pomoc u svakom pogledu. Zelimo da u blizini bg kupimo neku staru kucu ili zemljiste za gradnju kuce. da li znate neko lepo mesto na 20-tak km od centra bg, koje ima infrastrukturu (kao kanal, vodu, struju, telefon, asfalt, skola, obdaniste itd)?
bili smo u barajevu i grockoj ali nam se nije dopalo.
hvala unapred na informacijama

Ybg taman sam hteo kazem barajevo..ne kapiram sto vam se ne dopada..siguran sam da niste sve videli..al dobro stvar ukusa..onda negde oko avale al je skuplje 3x..ako vam ne smeta guzva borca mozda..u svakom slucaju mislim da vam je bolje za decu da negde u urbanijoj sredini idu u skolu od pomenutih..i javite za shljaku ako vam treba neko pouzdan:super:

Pa sasvim je o.k.Indjija....samo sto ne znam koliko je km.daleko od Beograda...sredjena je,ima dosta stranih investitora i deluje mi kao ziv grad...

40km od BG-a, ali stigne se kolima za 40-ak minuta. Industrija izuzetno razvijena, a predsednik daje mnoge povoljnosti za nove investitore, razmotrite to resenje i kontaktirajte Gorana Jesica. Jedan od najlepsih gradica u Srbiji, stvarno se moze reci da je evropski.

Poslednja izmena:
još jedan glas za Inđiju
u stvari sva mesta između beograda i novog sada su ok a Inđija je baš na sredini.
auto put.... pruga... gas... aerodrom... razvijena mala privreda...
dunav... fruška gora...

Muz i ja imamo divan plac u Pancevu(15km imas do centra Bg)novo naselje zvano Misa,ima izgradjeno novo obdaniste,kazu po evropskim standardima,skola,prodavnice....Plac je 11,5 ari,prosla je kanalizacija!
Eto,ja radim na tome da odem tamo gde si ti sad,pa ako zelis Pancevo,ti se javi!

Posebno treba istaci da Pancevo slovi za vazdusnu banju ahahhaaaa

Covek zna kako je u Srbiji i kako je tamo!Odlucio je vec da se vraca da bi mu deca zivela u otadzbini!
Aleksa,kada stignes u Srbiju,javi se i ipak pogledaj moj plac,iako je u Pancevu,kazu zagadjeno,nije nista vise nego li vazduh u Bg-u!A preko pancevackog mosta brzom brzinom si u Beogradu-najlepsoj prestonici na svetu!

Pa on nece u centar BG vec negde malo izvan BG

Borca - ima 3 osnovne skole, 2 ili 3 obdanista, banke, pijacu,prodavnice, kanalizaciju, lepe ulice... Ima sve sto ti treba. Ljudi sad grade kuce u delu prema novom mostu ka Zamunu. Pancevacki most ume da bude problem, kad je neki sudar, ali kad naprave ovaj novi bice skroz ok.

Šimanovci, na dvadesetom kilometru od Beograda na auto putu Beograd - Šid. Lepo, ravničarsko, sremsko selo, sa kompletnom infrastrukturom, i zaista blizu Beograda. Jer iz sela izlaziš na auto put i za 15 minuta ulaziš u Beograd....

Bili smo na nekom prijemu ovde i bio je ministar za dijasporu. ponudio se za pomoc u svakom pogledu.

E ako je ministar obecao, onda se vazi. Zna se da imamo postene politicare, medju najpostenijima u svetu. :zcepanje:
Dobrodosla je tvoja lova, i to ga jedino zanima. Kad te izmuzu i zaebu onda ih vise neces zanimati. ;)

Back