Povratak Šintera - drama u azilu Mladenovac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Više bih voleo da čujem kakav je vaš interes jer vidim da ste pristupili forumu 10.08.2008., i to onda kada ste zlupotrebili moju temu za vaš porodični obračun. Pre toga vas nigde nije bilo, kada sam na prošloj temi upozorio forumaše koji samo čitaju da je polovina učesnika u rodbinskom vezama odmah posle toga tema je bila ugašena pod nerazjašnjenim okolnostima.

Princip je bio sledeći: sin postavlja pitanja a majka odgovara i tako mesecima. U sve to su bili uključeni i predstavnici konkurentnih udruženja koji su iskoristili momenat da ove optužene istisnu sa najatraktivnije lokacije u centru grada.
Rezultat je bio poražavajući svi štandovi za udomljavanje su bili suspendovani od strane komunalne inspekcije a azil u mladenovcu bio je bio rasformiran sa katastrofalnim posledicama.

Mnogi bi voleli da se o ovome više ne govori ali ja nemogu da ćutim i gledam šta se sve radi pod maskom zaštite životinja.

Javnost ima pravo da zna šta se dešava u ovoj oblasti i ovo je samo početak prošlo je vreme tišine i rada ispod žita.

Jedni te isti ljudi se vrte na ovoj temi i to sve članovi konkurentskih udruženje, niko drugi nije komentarisao ništa a i kada se pojavi neko sa drugim stavom odmah od njega prave budalu i pokušavaju da ga izbace sa teme.

Ja sam lepo rekao na kraju prošle teme pre nekoliko meseci:
"Dala baba dinar da udje u kolo a sada bi dala dva da izadje" to je bila moja poslednja poruka tada svima koji su bili upetljani pohlepom, ljubomorom i niskim strastima u slučaj "knez mihajlova", "mladenovac" i "opština".

Prognoze su sledeće:
Ja ću na proleće šetati i piti kafu u Knez Mihajlovoj kao i uvek a "borci" za prava životinja će se razvlačiti po sudovima i isterivati svoju pravdu sve dok ne padnu u nesvest.

Više bih voleo da čujem kakav je vaš interes jer vidim da ste pristupili forumu 10.08.2008., i to onda kada ste zlupotrebili moju temu za vaš porodični obračun. Pre toga vas nigde nije bilo, kada sam na prošloj temi upozorio forumaše koji samo čitaju da je polovina učesnika u rodbinskom vezama odmah posle toga tema je bila ugašena pod nerazjašnjenim okolnostima.

Opet on, trtlja li trtlja u prazno... c c c... e jesi bre neki tezak covek...
Ti si bas u nekom gadnom tripu da su svi ovde u nekim rodbinskim odnosima. Pa zar ti mislis da ostali neutralni gradjani ne znaju sta se dogadja??
Da si malo bolje citao, lepo bi video da sam na prosloj temi rekao da poznajem Blagojevice i da znam sta se sve desava i kako i sta ''rade''??
Za tvoju informaciju, poznajem Danijela mnogo ranije nego sto mozes misliti. Donekle mi je i sam pricao sta ste sve radili, a i njegov tata Vladan, pogotovo kad je bio cirka:P
Iskreno, bas sam se obradovao kada sam cuo da je otvorena tema na Krstarici vezano za njihov rad i azil, to je prilika da kazem istinu (ono sto znam), to sam i rekao. On ni ne sluti da neki njegov drugar kucka po forumu i govori istinu, ali u ovom slucaju, ne ide u njegovu korist. Izvini Danijele:(, ali sta da se radi, takva je istina...

a azil u mladenovcu bio je bio rasformiran sa katastrofalnim posledicama.
Sami su krivi za posledice, pare su im bile najbitnije...

Mnogi bi voleli da se o ovome više ne govori ali ja nemogu da ćutim i gledam šta se sve radi pod maskom zaštite životinja.
Ako bi neko zeleo da se o ovome vise ne govori, budi siguran da su to Blagojevici. Mogu ti reci, najvise se plase tih slika sto su clanovi foruma najavili da ce ovde postaviti!!!

Javnost ima pravo da zna šta se dešava u ovoj oblasti i ovo je samo početak prošlo je vreme tišine i rada ispod žita.
To si u pravu, ali polako, sve ce se tek otkriti. Ionako su puni krivicnih prijava...

Ja sam lepo rekao na kraju prošle teme pre nekoliko meseci:
"Dala baba dinar da udje u kolo a sada bi dala dva da izadje" to je bila moja poslednja poruka tada svima koji su bili upetljani pohlepom, ljubomorom i niskim strastima u slučaj "knez mihajlova", "mladenovac" i "opština".
Nemoj samo da bude ''dala baba dinar, pa dobila na sudu''!! Ta prica je sada vrlo aktuelna kod Blagojevica.
Prognoze su sledeće:
Ja ću na proleće šetati i piti kafu u Knez Mihajlovoj kao i uvek a "borci" za prava životinja će se razvlačiti po sudovima i isterivati svoju pravdu sve dok ne padnu u nesvest.
To ti verujem, pices kafu sa Danijelom u onom istom lokalu dok ste gledali kako vam se puni kasica, i trljali dlanove parama koje su bile namenjene jadnim zivotinjama, samo ovoga puta cete morati da platite kafu iz svog dzepa!!!
Lepo sam vas u proslom postu upozorio da pazite kome se poveravate i sta, jer nikada ne znas da li vas neko poznaje!:roll:

Poslednja izmena:
Pustio sam vas malo da se izrazgovarate. Da vas podsetim držite se teme ovde nije tema o Bl..... sa kojim se nick lesi kako vidim takodje "ljubio u usta". Lepo je od njega što je svoj intimni život podelio sa nama. Ali to mene mnogo ne interesuje a verujem i druge.

Skretanje sa teme sa tamo nekim Bl.... neće uticati na moje mišljenje o radu udruženja i njihovih mutnih poslova.

Da nema Danijela u knezu pa nema sa kim da pije kafu :)

sto ste bezobrazni sad to mora da cini sam kod kuce uskratili ste mu uzitak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stvarno ste bezobrazni i nemate obzira !!!

newfolder sad sam na tvojoj strani jel VIDIS neces da me bijes ili obaras sajt :)
a da vec si ga oborio izvini !!!!

A tu nam je i rođak Dex!? U bre, kolko nas je, a Sale, a "vi" tek jedan građanin!? Zaista je vreme da se vratite vašoj kafici u "vašoj" Knez Mihajlovoj ( može i na moj račun ), lep je pogled!
Nije lepo da se smejemo familijo! Mali Blagojević nije otišao na planinu ove zime, zbog vas familijo! Neće otići ni na more, a vi ćete gospodo familijo da nosite to na duši !:sanke::snesko::snesko2:z:hi::grudvanje2:
Sale, imam jedan predlog:
Iskoristite lepo vreme i dok čekate da nas vidite na sudu, prošetajte do Negotina, posetite njihov azil! Očekuju vas sa nestrpljenjem,a možete i razmeniti iskustva!:bye:

Da li je ovo tema za cetovanje i ispoljavanje neduhovitosti ili cemo, vec jednom, cuti i nesto pametno, ozbiljno i konkretno ?
O cemu je ova tema ? O za-jebavanju pojedinaca i gubljenju vremena sa pojedinim plitkoumnim personama sa teme koje zanima svadja, prepucavanje i smaracki "humor" ? Ili dajte nesto pametno i konkretno sa opipljivim dokazima vezano za azil, sintere, stanje i ostalo ili da se ono malo sveta koji misli glavom, a ne dupetom kao pojedinci, posveti necem sto nije gubljenje vremena ?
Ne poznajem nikoga odavde, ni prozvane ni neprozvane, ali ovo lici na cetovanje, a ne konstruktivnu diskusiju.
U cemu je fora ? Zezanje pojedinaca, zataskavanje nepoznavanja situacije, zatvaranje teme iz nekih razloga, pokazivanje sopstvene bezgranicne gluposti ?
Odlucite se ucesnici sta Vam je cilj i prestanite da oduzimate prostor na forumu skoro svakodnevno izrecenim glupostima.

Poslednja izmena:
Nadovezacu se na prethodnu poruku,jer ovu temu takodje pratim od pocetka,iako kada je postavljena nisam bila registrovana pa nisam komentarisala.Razlog-smatrala sam da nije prikladno biti clan foruma a ne posedovati zivotinju u svom zivotnom prostoru (neko bi rekao- voli zivotinje a nema nijednu?! ).Mi ovde nemamo azil,niti cemo ga imati u skorijem vremenu.U unutrasnjosti,za razliku od Beograda sve stvari funkcionisu dosta drugacije.Ovde,u mom kraju,postoje ljudi dobre volje i pravi ljubitelji zivotinja koji nisu registrovani kao clanovi nekog uduzenja za zastitu istih,a nesebicno svakodnevno hrane,neguju,cuvaju od sintera,i pokusavaju da obezbede kakav-takav prostor za ove zivotinje( hvala drustvu iz perionice i vlasnicima napustenog dvorista koji su nesebicno otkljucali kapiju:worth::heart:).Ja sam juce dobila prituzbu od predsednika kucnog saveta (nisam jedina), zbog gore pomenutih radnji a i draznja psa u stanu (koji ne laje ali eto ima nekome kome smeta:dash:) ali posto je predsednik covek sa osam razreda osnovne,nije mogao da navede clan Zakona po kome se zabranjuje hranjenje i briga zivotinja na ulici i drazanje iste u stanu.Znajuci predsednika,i sve ostale predsednike kucnih saveta u kraju,bojim se da su reseni da do kraja isteraju slucaj-mislim da cemo uskoro imati posetu sintera:sad2:.Kako cemo to da sprecimo-ne znam.Ovi sto sam napisala ne skrecem sa teme,vec samo zelim da skrenem paznju da i u unutrasnjosti slicni problemi postoje,da i mi imamo veliki broj ljudi dobre volje koji bi da pomognu zivotinjama ali nemamo podrsku opstine.Niko nece da preuzme brigu o ovim psima sve dokle dok mu finansijska dobit nije zagarantovana.A i kada mu je zagarantovana,ove zivotinje nazalost ostanu zapustene,gladne i bolesne,i u mnogo gorem stanju nego sto su ovi nasi sasavci u kraju (koji su debeli kao prasici i veseli do besvesti,milina ih je gledati:zurka:.).Takodje,sigurna sam i da veliki broj ljubitelja zivotinja posecuje ovaj forum i prati ovu temu,kao i sve ostale,pa mozete da zamislite kakvu poruku ovim prepucavanjem saljete.Ne poznajem nikoga,ne pripadam nikakvom udruzenju,zivotinje volim i svaki vid maltretiranja,ponizavanja i zloupotrebe istih me strasno razbesni:poludeo::poludeo::poludeo:.Sto se tice ove teme,novac sam i ja stavljala sa uzivanjem u Knez Mihajlovoj,kad god sam bila u Bg,da bih pomogla zivotinjama i iskreno,svaki put sam se zapitala-da li se od tih para zaista pomoglo zivotinjama ili su posluzile u druge svrhe.:thumbdown:Secam se da je masa roditelja dolazila sa decom,ostavljala priloge,decica su sa odusevljenjem gledala u zivotinje,komentarisali,mazili ih,stvarno sam sa odusevljenjem sve to posmatrala i umesto da se to nastavi,da se na taj nacin probudi svest kod ljudi,da ljubitelja zivotinja bude sto vise,da se citav slucaj podigne na mnogo visi nivo-sve se zavrsilo po starom srpskom receptu.:udriglavu:Dajte konkretne dokaze,ja sam stvarno jako,jako razocarana zbog svega sto se desilo i iskreno posle svih procitanih komentara,ne znam kome da verujem.

Na svako pitanje koje je odredjena osoba postavila odgovoreno je jasno i glasno.To sto neko ima problem pa zahteva ( samo ne znam sa kojim pravom ) da mu odgovori odrejena osoba a pri tom mu je sto puta objasnjeno zasto ona to ne cini to je vec druga prica.Clanovi vise udruzenja su dostavili informacije koje su se potrudili da pribave okrecuci broj telefona.Kada je meni toliko stalo do istine i isterivanja stvari na cistac onda se potrudim da do cinjenica dodjem sama.Sve ostalo je zamlacivanje i vrtenje u krug.Drugo,kao sto je vec objasnjeno sama postavka teme je neistinita.Sinteri se nisu vratili u Mladenovac.Ovu temu hitno treba staviti pod kljuc i otvoriti drugu sa drugim nazivom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back