Nadovezacu se na prethodnu poruku,jer ovu temu takodje pratim od pocetka,iako kada je postavljena nisam bila registrovana pa nisam komentarisala.Razlog-smatrala sam da nije prikladno biti clan foruma a ne posedovati zivotinju u svom zivotnom prostoru (neko bi rekao- voli zivotinje a nema nijednu?! ).Mi ovde nemamo azil,niti cemo ga imati u skorijem vremenu.U unutrasnjosti,za razliku od Beograda sve stvari funkcionisu dosta drugacije.Ovde,u mom kraju,postoje ljudi dobre volje i pravi ljubitelji zivotinja koji nisu registrovani kao clanovi nekog uduzenja za zastitu istih,a nesebicno svakodnevno hrane,neguju,cuvaju od sintera,i pokusavaju da obezbede kakav-takav prostor za ove zivotinje( hvala drustvu iz perionice i vlasnicima napustenog dvorista koji su nesebicno otkljucali kapiju

).Ja sam juce dobila prituzbu od predsednika kucnog saveta (nisam jedina), zbog gore pomenutih radnji a i draznja psa u stanu (koji ne laje ali eto ima nekome kome smeta

) ali posto je predsednik covek sa osam razreda osnovne,nije mogao da navede clan Zakona po kome se zabranjuje hranjenje i briga zivotinja na ulici i drazanje iste u stanu.Znajuci predsednika,i sve ostale predsednike kucnih saveta u kraju,bojim se da su reseni da do kraja isteraju slucaj-mislim da cemo uskoro imati posetu sintera

.Kako cemo to da sprecimo-ne znam.Ovi sto sam napisala ne skrecem sa teme,vec samo zelim da skrenem paznju da i u unutrasnjosti slicni problemi postoje,da i mi imamo veliki broj ljudi dobre volje koji bi da pomognu zivotinjama ali nemamo podrsku opstine.Niko nece da preuzme brigu o ovim psima sve dokle dok mu finansijska dobit nije zagarantovana.A i kada mu je zagarantovana,ove zivotinje nazalost ostanu zapustene,gladne i bolesne,i u mnogo gorem stanju nego sto su ovi nasi sasavci u kraju (koji su debeli kao prasici i veseli do besvesti,milina ih je gledati

.).Takodje,sigurna sam i da veliki broj ljubitelja zivotinja posecuje ovaj forum i prati ovu temu,kao i sve ostale,pa mozete da zamislite kakvu poruku ovim prepucavanjem saljete.Ne poznajem nikoga,ne pripadam nikakvom udruzenju,zivotinje volim i svaki vid maltretiranja,ponizavanja i zloupotrebe istih me strasno razbesni

.Sto se tice ove teme,novac sam i ja stavljala sa uzivanjem u Knez Mihajlovoj,kad god sam bila u Bg,da bih pomogla zivotinjama i iskreno,svaki put sam se zapitala-da li se od tih para zaista pomoglo zivotinjama ili su posluzile u druge svrhe.

Secam se da je masa roditelja dolazila sa decom,ostavljala priloge,decica su sa odusevljenjem gledala u zivotinje,komentarisali,mazili ih,stvarno sam sa odusevljenjem sve to posmatrala i umesto da se to nastavi,da se na taj nacin probudi svest kod ljudi,da ljubitelja zivotinja bude sto vise,da se citav slucaj podigne na mnogo visi nivo-sve se zavrsilo po starom srpskom receptu.

Dajte konkretne dokaze,ja sam stvarno jako,jako razocarana zbog svega sto se desilo i iskreno posle svih procitanih komentara,ne znam kome da verujem.