ПОВРАТАК ОТПИСАНОГ: Драган Ђилас у трци за градоначелника Београда

Лажне пријаве боравка? Шокирао бих се да напредњаци то нису одрадили. То им је прво пало на памет!

Seti se da si godinama simpatisao njihovog osnivača Nikolića.

Neumeš da proceniš karakter pa to ti je

:lol:
Ако победи Белог- овако ослабљеног и самог- бићу разочаран стањем овог народа...:lol:

Не очајавај "лепи", неће Миланче бити вечно љут на тебе јер си потписао Народну резолуцију:per:

Drug Djido dobija najmanje 20% glasova normalnih Beogradjana [emoji3]
Pod hitno da se menjaju pravila izbora!
Kazna za one koji ne galsaju, tu naprednjaci nebi imali sanse ni za 30%

Naprednjaci mu predvidjaju 16,8%, A sebi 43%, Djilas je bio dobar gradonacelnik ali trenutno ne moze da ponudi ni posao ,ni privilegije, Jahace na dobrom glasu pa sta uradi, Moze do 20%,a ako prebaci bice hit izbora, Meni su nepoznanica Sapic i Beli ,tj to ce biti interesantno sutra,

Ама на шта ти то личи Комшија ДА СТАЛНО ПОСТАВЉАШ НЕКАКВЕ КЛИПОВЕ ОД САТ ВРЕМЕНА..... ШТА ЈЕ ТЕБИ, бреееееееее.........

Zasto, kad je ubijen Oliver Ivanovic, meni je bas bilo dobrodoslo da pogledam to sto je Komsija postavio (tj. predlozio da se pogleda). I stvarno sam ih odgledala.

Zasto, kad je ubijen Oliver Ivanovic, meni je bas bilo dobrodoslo da pogledam to sto je Komsija postavio (tj. predlozio da se pogleda). I stvarno sam ih odgledala.

"Мита" је СНС бот од оне одурне врсте који би волела да се врте само клипови са Вучићем, а на кога свршава.

Back