KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.837
A sta to zene smatraju "odgovarajucim"?? 
zensko -nikad zadovoljno....

zensko -nikad zadovoljno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И те девојке не могу да се удају.
Мсм пошто се рађа практично исти број деце оба пола(уствари на рођењу воде дечаци, али само за око један проценат и то се ,,испегла" између 30. и 40. године живота, већ зависно од државе) јасно је да ако има неожењених отприлике толико има и неудатих, а то је много више до неорганизованости и неподршке државе пољопривреди, а не због одијума спрам брака.
Мада мене уопште узевши више брину садашње генерације блејача, без обзира јесу ли из града, или села.
Седе с друговима/другарицама, забоду слушалице у уши, мало се цимају у ритму музике, и или буље у празно, или затворе очи и плове неким сопственим световима...
Нико ту ништа не предузима.
onda neces skoroVraticu e na selo samo da se steknu uslovi za biznis.
- - - - - - - - - -
Vraticu se na selo samo da se steknu uslovi za biznis.
onda neces skoro
Zašto?
Danas po selima možeš da zaposliš radnu snagu za sitne pare i još da ti budu ljudi zahvalni.
Nego izgleda da nekim ljudima trebaju ko zna kakvi uslovi za biznis da bi bili zadovoljni.
Možda čekaju da im radnici rade za džabe i ponesu svoju hranu od kuće.
2017 godine......![]()
Sad je prilika.
Ko će da ti rmba za siću 2017.![]()
Hrvati....prica se da su pukli gore nego Grcka....
![]()
Jok brale, oni odoše svi za Dojčland.
I ovi naši će da nagrnu čim nas puste u nežno okrilje EU.
Onda će da bude problem naći zglavnog radnika.
Meni je potrebno 100 ovaca i dva postena cobanina ko zeli neka pali za dojcland.
Dosta je i jedan pošten koji će da pazi na ovog drugog nepoštenog.
Šalu na stranu za sto ovaca ti uopšte ne treba čoban.
To možeš da paziš i sam dok sviraš frulicu i dirlikaš tablet u klimatizovanom terencu.
Ako te mrzi da se smaraš, to zadovoljstvo košta 10 eura po ovci za sezonu kod profi čobana.
Ti za to vreme možeš da uživaš sisajući kašičicu na nekoj fensi terasi.
Subvencija koju dobijaš od države Srbije je 7000 dinara po ovci.
Jok brale, oni odoše svi za Dojčland.
I ovi naši će da nagrnu čim nas puste u nežno okrilje EU.
Onda će da bude problem naći zglavnog radnika.
Zašto?
Danas po selima možeš da zaposliš radnu snagu za sitne pare i još da ti budu ljudi zahvalni.
Nego izgleda da nekim ljudima trebaju ko zna kakvi uslovi za biznis da bi bili zadovoljni.
Možda čekaju da im radnici rade za džabe i ponesu svoju hranu od kuće.
Ne treba čekati EU mi već sada kuburimo sa radnom snagom.Najbolje rešenje dozvoliti da se uvozi radna snaga.
Netačno.
Nahbolje rešenje je da država uposli domaću radnu snagu. E, za to treba mnogo više pameti, rada i para nego dozvoliti uvoz.
Država ima višak radne snage,ali teško nalaze stručnu radnu snagu.Vučić traži da ljudi budu kreativni i stvaraju sami sebi radno mesto i ja ga tu podržavam.
Ama možeš ti da ga podržavaš i pridržavaš koliko hoćeš, ali je istina da Vučić (a ni niko drugi) nije ni malo olakšao da ljudi sami sebi stvaraju radna mesta, naprotiv, sve su učinili da to otežaju.
Zato je od podrške do realizacije put kojim ni jedna vlast nije išla, niti će.
A kad si se ti to i za šta kandidovao i čime zaslužuješ da ti neko da glas?
Sudeći po ovom što sam imao priliku da pročitam na forumu, baš i ne ulivaš poverenje.