Na jednom mestu gde se zakazuje inace 3m i viseeee unapred,sad su ubacili nov sistem zakazivanja mesec za mesec(Ja sam iskreno mislia da ce biti mesta koje zakon nece dodirnuti zbog bilionske guzve,al uvek s iznenadis

)..
Znaci da rezimiramo u svakom datom trenutku ima otprilike 400 ljudi koji zele da zakazu a window of opportunity im je da ih usere i da njihov opsti uspe da ih ubaci u sistem pre dugih cetristo koje sve oce da se uguraju u 30 dana..Moj je problem prilicno nebitan pa mogu i kod lekara u Dz da nastavim,bar mislim,al pitam se kako je ljudima koji su u vecoj buli:
Pa su moja pitanja sledeca:
1.Sta oni ocekuju od novog sistema da svi ljudi pocrkaju,sistem eliminacije,ko ima para oticice kod privatnog ko nema ko ga sisa..
2.Da li planiraju mozda da zaposle nove radnike?haha
Svi znamo da se to nece desiti nego glume normalnu zemlju u zemlji gde nema para drzava da plati nove radnike..
Od toga ce jedino privatni lekari da profitiraju...
3.Sta je sa ljudima kojima je hitno lecenje,ne hitno da ce da umru ovog trena nego da imaju odredjenu terapiju i stanje koje je jace i zahteva konstantne kontrole?
Znaci po celoj Srbiji ima mesta gde se zakazivalo unapred i vise meseci,pola godine,godinu dana,a sad hoce da gme uredjenu drzavu...

Znaci da vidimo resenje:1.novi radnici 2.privatni lekari 3.crknuti 4.probati da se refundiras,pa prepostavljam da ce ljudi poceti da ih bombarduju ovim zahtevima,ili ce samo levitirati ka privatnim lekarima(bez da se bakcu sa ref.),ja bi radije da vidim ovo bombardovanje jer su nenormalni...
Ili to ili da priznaju poraz novog sistema i da se vrate na stari,i da prekinu da se cepe EU i da glume kvazidrzavu i maltretiraju obicne ljude...
I jos po novom sistemu kontam da ce da prebacuju refundaciju kao vruc krompir sa DZ na KC,posto DZ zakazuje za KC, od koga se sad trazi potvrda?
Kontam da se trazi od KC jer on izbacuje raspored i odgovoran je i dalje za nemogucnost zakazivanja,al u dz te zak.
U prevodu debilarija.....