O svakome se može govoriti loše,samo je potreban povod
Duško Radović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SibirskiTigar;bt68167:LJILJA - kako bi izgledala opustenija poza?...da se razgaci?
SibirskiTigar;bt68209:LJILJA - ja mislim da je sokiran sa onim sto vidi sto ona drzi u rukama
Eh miwka...pa ti kao da prvi put citas moje saljive komentare...izvini ako je tako izgledalo ali ja zaista ne mislim da masta i umetnost imaju veze sa godinama....Pa time bih i sebe ukopala...miwka;bt68621:Slažem se Lelavi možda se čičica ukopo od uzbudjenja pred nebeskim prizorom ali ne mogu da se složim sa Gagili da mašta i umetnost imaju veze sa godinama.Sve u svemu ovde se svi slažu da su tvoje teme zanimljive i potkrepljene jako zanimljivim i vickastim prilozima...Tigre majstore...moje naiskrenije poštovanje za tvoju umešnost.....![]()
A još ako je umetnica uz to.Imaš li nešto protiv.SibirskiTigar;bt68641:gagili - sto ja volim zene sa puno maste
Pristup je slobodan.Umetničke sposobnosti poželjne.gagili48;bt68725:Sloboda je sloboda...na svim poljima...
Zanimljivo ovo vase dopunjavanje...![]()
gagili48;bt68725:Sloboda je sloboda...na svim poljima...
Zanimljivo ovo vase dopunjavanje...![]()
SibirskiTigar;bt68316:lsecret - znas li onu sund pesmu "i labavi ume da zabavi"