Povod???

gifbinenjoyingart.gif

O svakome se može govoriti loše,samo je potreban povod
Duško Radović

SibirskiTigar;bt68167:
LJILJA - kako bi izgledala opustenija poza?...da se razgaci?

Ma jok......da se nasloni na kišobran....da su ruke kraj tela a ne na dupetu......jel vidiš kako su mu ramena podignuta, ukočena.....izbija uštogljenost iz njega... toliko formalan i strog stav zapravo predstavlja skrivanje uzbudjenosti jer je na javnom mestu.....kući ili na nekom drugom skrovitijem mestu bi se razgaćio :zper:

SibirskiTigar;bt68209:
LJILJA - ja mislim da je sokiran sa onim sto vidi sto ona drzi u rukama

Misliš?.......Pa ne znam.....možda ona u rukama i nema ništa nego se samo pridržava za pod održavajući ravnotežu......priznaćemo da u ovoj pozi ne bi mogla nogicama da mrda bez oslonca ;)....mislim da je dekica zapravo šoknut nogicama a ne rukicama :manikir:

Ma,pustite deku nek gleda,to je sve sto mu je ostalo....On voli seks i rado ga se seca...:hahaha::hahaha:...Joooj i mi cemo tako...:(

Tigre,Tigre,ti si jedna nevaljala maca i zato te volim...Bravo!

Slažem se Lelavi možda se čičica ukopo od uzbudjenja pred nebeskim prizorom ali ne mogu da se složim sa Gagili da mašta i umetnost imaju veze sa godinama.Sve u svemu ovde se svi slažu da su tvoje teme zanimljive i potkrepljene jako zanimljivim i vickastim prilozima...Tigre majstore...moje naiskrenije poštovanje za tvoju umešnost.....:klap::worth::hvala::bye:

miwka;bt68621:
Slažem se Lelavi možda se čičica ukopo od uzbudjenja pred nebeskim prizorom ali ne mogu da se složim sa Gagili da mašta i umetnost imaju veze sa godinama.Sve u svemu ovde se svi slažu da su tvoje teme zanimljive i potkrepljene jako zanimljivim i vickastim prilozima...Tigre majstore...moje naiskrenije poštovanje za tvoju umešnost.....:klap::worth::hvala::bye:
Eh miwka...pa ti kao da prvi put citas moje saljive komentare...izvini ako je tako izgledalo ali ja zaista ne mislim da masta i umetnost imaju veze sa godinama....Pa time bih i sebe ukopala...;)a ja tek sada imam maste, sve vise i vise...Prema tome ...sala je sala a ozbiljno misljenje je potpuno drugacije...:ok::zag:

Back