povod...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
i kažete da ne očekujete da muškarac uvek bude taj koji će da priđe, čiji će korak da bude prvi...kažete da ste i vi nekad prve...
ok...
a jel tako ravnopravno razmiščljate i po pitanju kreveta...?
misim jel tu čekate njega uvek, il same inicirate...?
misim obično ako on ćuti kaže se šonja, impotentni kreten i sl...a on čoek možda čeka da vidi da ti potražiš sama...
ako je bilo može lock i dvaestri puta očenaš za otvarača teme...

i kažete da ne očekujete da muškarac uvek bude taj koji će da priđe, čiji će korak da bude prvi...kažete da ste i vi nekad prve...
ok...
misim obično ako on ćuti kaže se šonja, impotentni kreten i sl...a on čoek možda čeka da vidi da ti potražiš sama...

e ja sam zatucana po pitanju prilazenja, ja cekam da mi pridje, cak i kad vidim da ima obostranog smekanja, cekam ako nece da pridje nece, ima razloga, il nije dovoljno hemije, il je sonja, il sam brate ruzna :lol:
nemam ja to nesto za lov...pusku verovatno :lol:

ok...

Ja ocekujem.
Kad sam vec sa nekim to je drugacije.
Nije bre tako, kad pre dodje do kreveta,huh...nema tu trazim, trazis, to se bre, nekako oseca u vazduhu i desava spontano :lol:

Dajem do znanja jasno da me neko privlači ali prepuštam muškarcu prvi konkretni korak.
U seksu ga spopadam kad god poželim, nemam zadrške kad smo već zajedno.

Dajem do znanja jasno da me neko privlači ali prepuštam muškarcu prvi konkretni korak.
U seksu ga spopadam kad god poželim, nemam zadrške kad smo već zajedno.

izvinte ja sam skontala da se radi o procesu muvanja, mislim kad smo vec zajedno zaskacemo jedno drugo kad ko oce to je valjda normalno, kad su gace pale nema sta da se pravimo vise fini, al u muvanju ja izigravam lejdiku :strika:
il sam ja malko pogresno razumela temu

opet vi to osećanje i vazduh i energije kojekakve...meni teme nepoznate...

Znas kako uglavnom se desava da imamo slicne misli i zelje u nekom trenutku i to je to.
Nikad vodila dvevnik kome se prvo...khm...totalno nebitno...
Ako se desi da pomislim nema sanse za to trenutno sada, a on me "ubedi" na finjaka u suprotno - znaci da imam kraj sebe majstora : ))

ok...
Nikada nisam prva prisla muskarcu. Ne bih ni mogla. Jednostavno, nije moj manir. Takva sam.

A ovo drugo... Naravno da iniciram. Kada ste zajedno nema tu ti, ja. Kako kome dodje:)

nije uvek pitanje dal je on sonja ili nije, vi ste mahom u coporu i tu je tesko prici ne sto je sonja. fazon je da uvek on vas bira a retko vi njega, to je ta kljucna stvar.

ok...

To sto ne prilaze je zbog stida i straha, koji posle racionalizacijom kod nekih posle moze da postane opravdanje u stilu 'zna se sta je muski posao', i takva racionaliza je glupost.

Sto se tice spopadanja za sex kada ste u vezi, mislim, to je pa tek glupo nesto da se razmislja.

ok...

pa interesantno pitanje....ali evo sad vracam film....nekako, nisam imala potrebe da dajem neke inicijative i to, jer vi ste brzi na tome, to je fakat. znaci, i da mozda ocu iz zaebancije da dam inicijativu, nisam stigla jer vi to preuzimate na sebe. znaci, dajte nam malo prostora:lol:;)
inace, jesam, jednom, u kolima, zaskocila da ga ljubim i to je bio moj nacin da pokazem sta hocu.

- - - - - - - - - -

Овамо се ложе шатро на равноправност а овамо као "зна се шта је мушки посао", замисли..

:lol:

ma nikad i nisam imala situaciju klasicnog prilaska i niej mi problem da kazem da sam zainteresovana i da zelim tog nekoga blize da upoznam....volim da dam do znanja od starta sta i kako zelim i mislim da sam zbog toga izbegla mnogo losih situacija....a atak na batak je tak normalna stvar, cak sam ranije bila davez kad je sex upitanju, sad me bebac iznuri tako da sam uvece ko zombi, jedva napabircimo dva puta nedeljno i jos unapred se dogovaramo kako da oboje imamo snage za sex :))))

znaju muskarci na savrsen nacin da se priblize. mislim, ne pricam o klinackoj populaciji, ne zanima me. pricam o muskarcima;) znaju sve da izvedu maherski da mi i ne moramo da nista da razmisljamo, sve i da hocemo

Back