povod

Spock:
Ma naravno i jedni i drugi imaju isti problem...Uopshe nisam u fazonu da tvrdim da je neko tu bolji...

Те ствари функционишу по принципу "свету се не може угодити". Ако си љубазан према непожељном удварачу, избегавајући болну истину да ти се не свиђа, онда му дајеш лажну наду и завлачиш га, а ако му одмах директно ставиш до знања да те не занима, онда си дрска и умишљена. Исто важи за оба пола.

Између ове две опције увек бирам ону непопуларну другу, пошто сматрам да људима треба уштедети време и живце које онда могу да троше на неку заинтересованију особу, али сам чула интересатно тумачење да на тај начин директно ударам на самопоуздање одбијеног и да је последица тога да онда ни неће прићи следећој из страха од одбијања. :? Наравно то тврди особа која сама све своје удвараче завлачи, а том својом тврдњом себи налази оправдање. И ај сад ти буди паметан.

latica:
Daje li zena uvek povod za recimo muvanje? :arrow: Kako koja žena kako kom muškarcu u kako kojoj situaciji.
Ili za silovanje. :evil: ZA SILOVANJE NE POSTOJI POVOD!
I kako muskarac moze biti uopste siguran da je pravilno procitao znake. :idea: A da pita ako ume da govori?
Ljudi vide stvarnost subjektivno, često i iskrivljeno u odnosu na druge ljude i drugačije interese. Ali to je već njihov problem.
Ne priznajem situacije tipa "on/ona jadan, fin/a i zaljubljen/a, a ona/on ga/je zavlači". Oboje su tu isti. I svako je odgovoran za svoje postupke...

latica:
Daje li zena uvek povod za recimo muvanje? Ili za silovanje. I kako muskarac moze biti uopste siguran da je pravilno procitao znake. Ili je to samo njihov sindrom uvek je neko drugi kriv, eto ja jadan a ona vestica me navela? Ona uvek kriva za sve?

Jako ti je komplexno pitanje. Nema povoda za silovanje, to je sigurno, a o ostalim stvarima možemo danima da diskutujemo. Uglavnom - žensko NE je stvarno NE. Taman posla da je žena uvek kriva za sve... Najčešće je žena, ipak, ta koja daje povod za "muvanje", flert, kakogod..

У ИТА постоје неки закони...у фазону...олакшавајућа околност је ако је риба носила минић, дубоки деколте...

latica:
Daje li zena uvek povod za recimo muvanje? Ili za silovanje. I kako muskarac moze biti uopste siguran da je pravilno procitao znake. Ili je to samo njihov sindrom uvek je neko drugi kriv, eto ja jadan a ona vestica me navela? Ona uvek kriva za sve?
Kud si našla da zajedno stavljaš muvanje i silovanje?
Bolje da si otvorila dve posebne teme.

Za muvanje ne trebaju znaci. Svidjaš mi se, ko zna zbog čega, ja te muvam. Ako sam OK tebi je prijatno bez obzira na to da li se ja tebi svidjam, ako sam bizgov, tebi je neprijatno bez obzira da li sam ti se svideo pre nego što sam otvorio usta.

Kakvi znaci trebaju za silovanje? Ako bolid hoće da na silu kresne neku žensku osobu, naći će znake koji mu odgovaraju. I oni koji siluju starice vide neke znake. :shock:
Ljudi uvek nadju razlog ili opravdanje za ono što čine.

Silovanje... :roll: mislim ne mislim...
Koliki tip treba da je bolid da rizikuje x godina zatvora zbog jednog sexa...
Mada stvarno postoje ljudi koji imaju problema da shvate "ne"...
Bezvezna tema...

storm cloud:
Мени је довољно забрињавајућа констатација коју сам чула од више иначе сасвим нормалних и пристојних мушкараца - да ношење мини сукње значи: "Хоћу секс одмах!". :roll:

PA nego sta??? :lol:

Spock:
Ma da, chula sam vec za te priche...Imala sam bash drugaricu na koju se palio jedan momak, svima je bilo to jasno samo njoj ne :roll:, chak se naljutila na mene kad sam joj to rekla...poshto sam bila u fazonu daj ne zavlachi ga vishe, nije fer dobar je momak...Ma znam ih gomilu takvih, iskreno ne znam u chemu je stvar...One porichu svest o tome...

PA da najgore je zavlaciti nekoga i paliti ga :lol: ;)

latica:

e zato su ih islamisti lepo uvezali u one feredze il kako se vetj zovu...i ne smesh da je pipnesh dok je u tome...ako nije mosh da je silujesh nikom nishta...mislim to je ta vaginalna manipulacija...recimo ljudi su stoka bez mozga(shto i jesu)...dakle mushkarcima je taj neki nagon za parenjem bash jak i svashta im u zhivotu napravi puka zhelja za vaginom...e zato su znaci i sva ta sra.anja chista glupost te iskrenost treba forsirati na svakom nivou...e zato chim neka krene neshto da mi kao drobi kao sad mi flertujemo kao sad eto ona bi meni dala do znanja al kao samo malo pa da ja preuzmem inicijativu...ma goni se u **** bole me dupe za tvoje znakove i sr.anja...naravno da nije ona uvek kriva za sve takav stav ne da je glup nego je dostojan sinketa il tako neke operacije...

nema povoda.
nije slucajno sto su najcesci povratnici upravo izvrsioci "sexualnih" krivicnih dela. u prevodu, takvi najcesce ponovo izvrse srodno krivicno delo. imajuci to u vidu logicno je da je uzrok izvrsenje u njihovoj poremecenoj licnosti, a ne u necijem ponasanju ili nacinu oblacenja.
takodje, sexualna potreba se vrlo moze lako realizovati, a osim toga silovatelji su najcesce ozenjeni. zato mislim da je silovanje motivisano agresivnim porivima i poremecenom odnosu prema zenama i prema sexualnosti a ne sexualnom potrebom koja ne moze da se obuzda. ako se i ova konstatacija uzme kao tacna, zakljucak je sledeci - zena ne da moze da svojim ponasanjem ili izgledom dovede, nego ne mozeni da iole doprinese da do silovanja dodje.

CaLiMeRo:
Ljudi vide stvarnost subjektivno, često i iskrivljeno u odnosu na druge ljude i drugačije interese. Ali to je već njihov problem.
Ne priznajem situacije tipa "on/ona jadan, fin/a i zaljubljen/a, a ona/on ga/je zavlači". Oboje su tu isti. I svako je odgovoran za svoje postupke...

vrlo tacno

S_K_V_O:
nema povoda.
nije slucajno sto su najcesci povratnici upravo izvrsioci "sexualnih" krivicnih dela. u prevodu, takvi najcesce ponovo izvrse srodno krivicno delo. imajuci to u vidu logicno je da je uzrok izvrsenje u njihovoj poremecenoj licnosti, a ne u necijem ponasanju ili nacinu oblacenja.
takodje, sexualna potreba se vrlo moze lako realizovati, a osim toga silovatelji su najcesce ozenjeni. zato mislim da je silovanje motivisano agresivnim porivima i poremecenom odnosu prema zenama i prema sexualnosti a ne sexualnom potrebom koja ne moze da se obuzda. ako se i ova konstatacija uzme kao tacna, zakljucak je sledeci - zena ne da moze da svojim ponasanjem ili izgledom dovede, nego ne mozeni da iole doprinese da do silovanja dodje.

Ima smisla.

Ma dajte ljudi...pa na danasnje vreme ne smes sa ortakom da stanes i popricas,jer ce on odma da pomisli kako ti nesto hoces,a da ne govorim o eventualnom odlasku na kafu...kako su muskarci gloopi...

CaLiMeRo:

Ovo je i moje misljenje, mada u praksi ova stvar vrlo cesto deluje drugacije, tj, vecina razmislja subjektivno,neracionalno.

Back