- Poruka
- 8.271
posle nap su zvezdice..shta :?
nismo mi, sinke je
nismo mi, sinke je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa djavolice ti meni vec drugi put isti komentar. A totalno je pogresan.Devilishgirl:posle nap su zvezdice..shta :?
nismo mi, sinke je![]()
Devilishgirl:prosvetli me
sad ja trebam da kazem neshto lepo, da se prose resh![]()
Devilishgirl:digni dupe sa stolice i uradi nekoliko desetina ili stotina sklekova,pa ce i opstipacija prestati..
brick5:Iskreno razocaran sam. Na osnovu prethodne poruke (koja me je stvarno nasmejala) ocekivao sam neku saljiviju. p.s. par desetina sklekova stvarno mi nisu problem.Par
stotina je malo preterano zar ne.
Devilishgirl:sinnke, zar se jedan gentleman kakav si ti, obraca tim rechima jednoj dami? ccccc sramota...
i ne vredjaj tako plemenitu i produktivnu zivinu...
primecuje se tvoja izrazita opsednutost domacim zivotinjama...koze, ovce,kokoshke...imash li iskustva i sa drugim zivotinjskim vrstama?
tvoje iskustvo je za svaku pohvalu![]()
pu pubrick5:Zasto imam utisak da se vas dvoje licno poznajete?
ovde ne zelim da budem dama, pogotovu ne u razgovoru s tobomsinnke:Niti sam ja gentleman niti si ti dama. Imam iskustva sa jos zivotinja. Volim golubove, kad idem na posao oni trce ispred mene samo se cuje tapa tapa tapa, ali to samo kad nema automobila i bude totalna tisina.
.
Devilishgirl:ovde ne zelim da budem dama, pogotovu ne u razgovoru s tobom
josh cesh ispasti i naivan..lepo![]()
Izgleda da te i on provalio.sinnke:Da a ja se lozim na te fore. To sto ti pises i mislis nije isto. Uzalud ti trud. Ali da si dosadna jesi i to nevidjeno. Jel imas ti neku interesantnu recenicu...tesko.
Ti si napustena od svih tipova i ne znas sta ces od muke.
Devilishgirl:shto me spopadaju tipovi ako sam dosadna..
i napushtena
cccc![]()
A gde te spopadaju?Devilishgirl:shto me spopadaju tipovi ako sam dosadna..
i napushtena
cccc![]()
Devilishgirl:pa u snovima![]()
Devilishgirl:veruj svojim insektimabubasvabo
sinnke:Da li ste nekad razmisljali da zene koje preko kreveta idu do boljeg i vise placenog radnog mesta nisu ni malo lude?
Obicno se takve zene torbaju s direktorima a oni su svi losi yebaci i njihov sex vise lici na ljuljanje kreveta nego na pravo torbanje. Tako da to ne predstavlja zenama veliki problem a plata skace najmanje 30 %.
Sta mislite da im je direktor po-rno glumac Roko da li bi bio odziv isti?