Povišeni trigliceridi

candys

Zainteresovan član
Poruka
155
Jedan član porodice ima visok nivo triglicerida u krvi tačnije 21 mmol/L što je daleko od normalne vrednosti, već je počeo sa dijetom i prati uputstva doktora. Ja se ne razumem baš najbolje u medicinu i znam da je ovo loše s obzirom na 21 mmol/L, ali zanima me koliko ovo može biti ozbiljno i kakve posledice mogu da budu? Da li ove dijete pomažu i koliko?

Uzdržite se neozbiljnih komentara, jer vidim da se neki i u ozbiljnim temama "zajebavaju"

Jedan član porodice ima visok nivo triglicerida u krvi tačnije 21 mmol/L što je daleko od normalne vrednosti, već je počeo sa dijetom i prati uputstva doktora. Ja se ne razumem baš najbolje u medicinu i znam da je ovo loše s obzirom na 21 mmol/L, ali zanima me koliko ovo može biti ozbiljno i kakve posledice mogu da budu? Da li ove dijete pomažu i koliko?

Uzdržite se neozbiljnih komentara, jer vidim da se neki i u ozbiljnim temama "zajebavaju"

Kardiovaskularne bolesti,infarkt,ateroskleroza...
Osim dijete trebalo bi da krene sa pretragama zbog čega su trigliceridi tako enormno visoki.

Ja mogu pomoći jednim prirodnim lijekom koji je,kako kažu korisnici, veoma efektan u snižavanju triglicerida a to je:

-- 600 g isečenog lišća sremuša (bez onog donjeg, belog dela stabljike) treba preliti sa litrom domaće, prirodne rakije, najbolje lozovače i ostaviti da stoji dve nedelje. Posle tog vremena treba svako jutro u 1 dl obične vode sipati desetak kapi ove esencije i piti ujutru na prazan stomak. Navodno posle tri nedelje ove „terapije" krvna slika se značajno poboljšava.

Znam po pričama nekih naših poznanika da su teško snižavali trigliceride i zbog prisutnog stresa i raznih problema koji takođe utiču na trig. :bye:

Back