povisen pritisak

sashac

Zainteresovan član
Poruka
417
uvek sam imao normalan pritisak,cak nizi,nisam debeo,ne pusim,ne pijem,aktivan sam fizicki,nemam stres,a pre dva dana zabole me teme i ja cisto da izmerim kad ono 160/100,i od tad mi ne spada ispod 130/90.Pa da li je moguce da tek tako se pojavi pritisak?Ni u porodici mi niko nema povisen pritisak.Da li moze od ocnog pritiska da skoci i ovaj,mislim da je to glupo,ali nisam pametan,Imam debelu spondilozu vrata,pa nece valjda od toga.Holesterol,trigliceridi su mi u normali.E bas nisam pametan.

Sta bi bilo kad bi bilo. Ovo nije mesto z atvoj problem. POdji od lekara opste prakse, i od osnovnih laboratorijskih analiza pa dalje do kardiologa itd. Spondiloza ne izaziva povisenje pritiska, kao ni ocni pritisak (obrnuto - povisen arterijski pritisak moze uticati na ocni ali ga takodje ne mora izazivati i obicno ova dva ne moraju imati nikakve veze). Dakle - pravac lekar.

Veoma me interesuje da li u Srbiji postoji Klinika protiv bola.Na maked.sajt sam videla da oni imaju tako nesto.Ako postoji,gde se nalazi/nemogu da nađem znak pitanja/.Ne interesuje me akupunktura i ostale vradžbine,samo medicinski pristup.Naime boli me jedna tačka ispod lopatice već 5 g.Imama 56 g.

Back