Povezivanje TV-a sa PC

Milosh Shomy

Zainteresovan član
Poruka
173
Pozdrav, interesuje me da li je izvodljivo da na ovaj nacin dobijem sliku sa kompa na tv. Imam graficku karticu Nvidi GeForce 9400gt, na nju ima svideo izlaz, da li ce da radi ako graficku i divx povezem svideo kablom a divx i tv povezem av kablom?

Pozdrav, interesuje me da li je izvodljivo da na ovaj nacin dobijem sliku sa kompa na tv. Imam graficku karticu Nvidi GeForce 9400gt, na nju ima svideo izlaz, da li ce da radi ako graficku i divx povezem svideo kablom a divx i tv povezem av kablom?

To sve zavisi, od dvd player-a tj. da li ima video input.

A što jednostavno ne povežeš grafičku direktno na tv, sam kažeš da ima s-video to praktično svaki televizor ima u jednom vidu ili drugom(scart)?

Tebi treba S-video > AV adapter. Ubode se u skart na TV a u njega ubodes S-video kabl sa kompa.

$(KGrHqF,!g8FCNtEp4uiBQvIy(geoQ~~60_35.JPG

To ti je ovaj cetvtasti deo.

Problem je sto na tv nema svideo ulaz, zato sam ubacio dvd, a ne kupuju mi se dodatne stvari, ovo je samo informativno, ako moze super, ako ne moze onda nista, cisto sam hteo da saznam da li je to moguce, pre nego sto probam i prejebem nesto

Na tv-u av ulaz pretpostavljam da ti je zenski chinch?
Uz karticu bi trebalo da si dobio mali kablic svideo na zenski chinc ako ga imas kupis jos koliko ti treba metara kabal muski chinch sa obe strane i tako povezes komp sa tv-om.Ako to namas onda mozes i sam da ga napravis.
Trebalo bi i ono tvoje iz prvog posta da radi ali onda moras da drzis upaljen dvd pleyer dok gledas filmove,lakse ti je da nabavis odgovarajuci kabal i da to lepo uspojis bez dvd-a.
Slobodno mozes da isprobavas sta god zelis ne mozes nista da "prejebes".

Back