Povezivanje pc i lcd tv-a

mashinaman

Početnik
Poruka
1
Pozdrav,znam da ima dosta rasprava na ovu temu ali nisam nigdje nasao odgovor na moj problem.Znaci imam lcd tv sa scart,cinch i hdmi ulazom.Sad znam da ako na pc-u na grafickoj imam dvi ili hdmi izlaz onda spajam na hdmi na tv-u,Ali ako imam samo vga izlaz na grafickoj kako onda da povezem,cuo sam da postoji konvertor vga/hdmi ali mnogi tvrdi da to nemoze,Sad me zanima da li ima neki kabal ili konvertor vga na scart i da li mogu dobiti sliku na lcd-u putem tog kabla ili ako ne da li postoji neki nacin da povezem sa vga izlaza na grafickoj na neki od ovih ulaza na tv-u?

Unaprijed hvala

Pozdrav,znam da ima dosta rasprava na ovu temu ali nisam nigdje nasao odgovor na moj problem.Znaci imam lcd tv sa scart,cinch i hdmi ulazom.Sad znam da ako na pc-u na grafickoj imam dvi ili hdmi izlaz onda spajam na hdmi na tv-u,Ali ako imam samo vga izlaz na grafickoj kako onda da povezem,cuo sam da postoji konvertor vga/hdmi ali mnogi tvrdi da to nemoze,Sad me zanima da li ima neki kabal ili konvertor vga na scart i da li mogu dobiti sliku na lcd-u putem tog kabla ili ako ne da li postoji neki nacin da povezem sa vga izlaza na grafickoj na neki od ovih ulaza na tv-u?

Unaprijed hvala

moj predlog ti je da uzmes polovnu graficku . Ti konvertori su previse skupi. A graficka koja nema neki od digitalnih izlaza je starija od boga oca . I nece dobro da ti pusta video. Za 20 evra mozes da uzmes dobru polovnu grafu

Ovo ti je DVI-D u HDMI i može jer su oba digitalna signala. A VGA u HDMI ne može tako lako, mora biiti konvertor .
Ima DVI i analogni i digitalni. DVI-A je kompatibilan sa VGA, a DVI-D je kompatibilan sa HDMI. Ostale kombinacije bez konvertora ne rade...

02ec51aeecac521b59c0a920b7ffe244.1ffe851a6cb601b261b6cd4c23a40654.jpg

Back