povezivanje laptopa i plazma tv

zarec44

Zainteresovan član
Poruka
129
Nisam siguran da sam na pravom podforumu pa molim moderatora da istu postavi na odgovrajuci.
Imam laptop Acer aspiru travelmate 3020 koju sam povezivao sa plazma Tv Panasonic putem VGA kabla i sve je bilo normalno a TV sam koristio kao monitor uz bezicni mis i tastaturu.
Samo poslje gasenja ili restovanja morao sam otvarati laptop i pokretati windows.
Nedavno sam otkacio laptop od TV-a i zbog trojanca mi je pao sistem pa sam morao ponovo instalirati Windows a da stvar bude jos gora nisam uspio nista spasiti pa ni becap dajvera.
Sada, poslije instalacije novog windowsa XP profesional 32 bita, ne mogu da se ispravno povezem sa tv!!!
Na TV-se dobijem sliku sa rezolucijom 1024x768 ali bez ikona i zadataka.Ako smanjim rezoluciju slika se suzi a ako je povecam slika potpuno nestane!!
Aspira ima graficku karticu ATI radeon mobiliti PCI express x600 64 MB VRAM i drajvere sam skinuo sa zvanicnog sajta Acera i provjerio ih sa nekoliko programa za drajvere ali nism uspio rijesiti problem.
Mislim da grijesim u postavkama u ATI Catalistu pa molim pomoc.

Nadam se da ova poruka nece cekati danima!!!
Skoro sam digao ruke od ovog povezivanja.....sve sam ponovo provjerio .....drajveri su ok ali imam istu situaciju.
Jedino novo je o sto sam utvrdio da na TV vidim polovinu slike sa laptopa po horizontali a slika je suzena sa donje strane tako da pored ikona ne vidim ni komndnu liniju.
Slika je inace odlicna ali......

Nazalost ja u tim postavkama nikako ne mogu dobiti Generic monitor a u Catalystu ga vidim kao ATI MOBILITY Radeon x600 (Deflaut VGA monior )
pokusacu da prilozim slike sa TV......prva je sa Acer ...druga sa logo Windows i treca yadnj.

Prilozi

• F1.JPG
    F1.JPG
    55,2 KB · Pregleda: 0
  • F2.jpg
    F2.jpg
    20,6 KB · Pregleda: 0
  • F3.JPG
    F3.JPG
    68,3 KB · Pregleda: 0

Back