Poverenje

• Začetnik teme Začetnik teme sokic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smešno mi bude uvek kad se neko sprda sa ozbiljnom temom.
Ne može baš tako... bez trunke poverenja. Najbolje kad čovek može dobro proceniti, pa onda zna koliko "daleko" može nekom verovati.Ili bar zna oceniti,do koje granice sa istim može ići, a koju ne treba "prelaziti".
ako ste mislila na mene ne sprdam se
naravno da može, ne samo može no i mora, nepostoji druga opcija

Skoro pricam sa drugarom kome bi pre verovao,
1.nekom ko nikad nije pravio greske(velike ,sitnice se ne racunaju)
2.nekom ko stalno pravi greske ali iste greske ponavavlja vise puta.
3.ko je 100 puta gresio ali nikad skoro ne ponavlja istu gresku.
Moj odgovor je bio pod tri.kako da verujem nekom ko nikad nije pogresio?taj ne zna sta je pravi zivot.pod dva ne moze da se veruje nekom ko stalno ponavlja iste greske.
Ko je toliko puta gresio I ne ponavlja istu gresku a ziv je taj je iskusan vuk
Samo onima koji su skroz otvoreni i koji se nimalo ne stide svojih gresaka iz proslosti.

Skoro pricam sa drugarom kome bi pre verovao,
1.nekom ko nikad nije pravio greske(velike ,sitnice se ne racunaju)
2.nekom ko stalno pravi greske ali iste greske ponavavlja vise puta.
3.ko je 100 puta gresio ali nikad skoro ne ponavlja istu gresku.
Moj odgovor je bio pod tri.kako da verujem nekom ko nikad nije pogresio?taj ne zna sta je pravi zivot.pod dva ne moze da se veruje nekom ko stalno ponavlja iste greske.
Ko je toliko puta gresio I ne ponavlja istu gresku a ziv je taj je iskusan vuk

takodje je poprilicno fiktivan. onaj ko non stop pravi greske najcesce je nedovoljno inteligentan (ili pak voljan) da ih ne ponovi

takodje je poprilicno fiktivan. onaj ko non stop pravi greske najcesce je nedovoljno inteligentan (ili pak voljan) da ih ne ponovi
Zavisi kako gledas na to.najveci izumi I naucna dostignuca su nastala sistemom gresaka I ispravljanja istih.nekoliko razlicitih zivotnih situacija gde se napravi greska zbog naivnosti I nepoznavanja materije ne mora da znaci da je neko manje inteligentan.

Back