Poverenje

• Začetnik teme Začetnik teme sokic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sokic

Ističe se
Poruka
2.169
Skoro pricam sa drugarom kome bi pre verovao,
1.nekom ko nikad nije pravio greske(velike ,sitnice se ne racunaju)
2.nekom ko stalno pravi greske ali iste greske ponavavlja vise puta.
3.ko je 100 puta gresio ali nikad skoro ne ponavlja istu gresku.
Moj odgovor je bio pod tri.kako da verujem nekom ko nikad nije pogresio?taj ne zna sta je pravi zivot.pod dva ne moze da se veruje nekom ko stalno ponavlja iste greske.
Ko je toliko puta gresio I ne ponavlja istu gresku a ziv je taj je iskusan vuk

Ebo ih upgrade.

Izvini. A šta znam, nisam sigurna šta podrazumevaš pod: verovati. Ako misliš: verovati tuđim savetima, onda nisam dobar materijal da odgovorim na to. Najprostije što mogu reći jeste da bih teško imala pouzdanja u savete žene koju 20 godina muž mlati u braku, naprimer. Ali od takvih žena nit bi pitala nit očekivala savet. Ponovo, nisam sigurna šta ti znači: verovati.

Ebo ih upgrade.

Izvini. A šta znam, nisam sigurna šta podrazumevaš pod: verovati. Ako misliš: verovati tuđim savetima, onda nisam dobar materijal da odgovorim na to. Najprostije što mogu reći jeste da bih teško imala pouzdanja u savete žene koju 20 godina muž mlati u braku, naprimer. Ali od takvih žena nit bi pitala nit očekivala savet. Ponovo, nisam sigurna šta ti znači: verovati.
Да упростимо, коме веровати

1. мужу који никад не вара жену (ситни флертови се не рачунају)
2. мужу који стално вара жену са истим женама
3. Мужу који 100 пута превари жену, али никада са истом.

Šta podrazumevaš pod 'greškom'?
Baš me intersujesuje šta podrazumevaš pod 'tuđom greškom'?
Jesi napravio nekada pogresnu odluku naprimer u poslu,gde si dosta izgubio ?banalan primer,ako jesi I uspeo si da prevazidjes to to je najprostiji primer.pogresio I pazis da ti se to ne ponovi
Plasticno objasnjavam

Ebo ih upgrade.

Ne mora da bude samo greska relacija muz zena.uopsteno kad sazmes zivot I porodica,poslovi,prijatelji,mladalacke ludosti.

Skoro pricam sa drugarom kome bi pre verovao,
1.nekom ko nikad nije pravio greske(velike ,sitnice se ne racunaju)
2.nekom ko stalno pravi greske ali iste greske ponavavlja vise puta.
3.ko je 100 puta gresio ali nikad skoro ne ponavlja istu gresku.
Moj odgovor je bio pod tri.kako da verujem nekom ko nikad nije pogresio?taj ne zna sta je pravi zivot.pod dva ne moze da se veruje nekom ko stalno ponavlja iste greske.
Ko je toliko puta gresio I ne ponavlja istu gresku a ziv je taj je iskusan vuk
"Full" poverenje imam samo u dve osobe u svom životu i jedna od njih ne spada u kategoriju "muž".

I vise nego dovoljno za srecan zivot - u muza i jos u nekog.
Ma kakav muž... štamparska greška. Sorry. Sad sam tek obratila pažnju šta sam napisala. U muža nikad "full" poverenje. Tačno je u dve osobe, a'l ni jedna od njih NE spada u kategoriju "muž".Sa muškarcima i muževima, se nikad ne zna.

Jesi napravio nekada pogresnu odluku naprimer u poslu,gde si dosta izgubio ?banalan primer,ako jesi I uspeo si da prevazidjes to to je najprostiji primer.pogresio I pazis da ti se to ne ponovi
Plasticno objasnjavam
Naravno da sam imala pogrešnih odluka, samo ne znam kako moje pogrešne odluke mogu uticati na tebe ili bilo koga.
Moja odluka, sama se nosim sa sankcijama. Iskustvo više.
Moje iskustvo ne znači ništa tebi ili nekom drugom.

Vidim ti si u nekim dilemama kome da veruješ. Iskustvo je individalno, zavisi od mnogo faktora.
Odluka može biti ispravna ili pogrešna samo za onoga ko odlučuje.

Naravno da sam imala pogrešnih odluka, samo ne znam kako moje pogrešne odluke mogu uticati na tebe ili bilo koga.
Moja odluka, sama se nosim sa sankcijama. Iskustvo više.
Moje iskustvo ne znači ništa tebi ili nekom drugom.

Vidim ti si u nekim dilemama kome da veruješ. Iskustvo je individalno, zavisi od mnogo faktora.
Odluka može biti ispravna ili pogrešna samo za onoga ko odlučuje.
Ponavljanje istih gresaka da nisi naucila iz prve da se cuvas toga I tekako mogu uticati na mene ili nekog sa kime saradjujes jer ces opet ponoviti kad tad istu gresku I uvuci me u problem,recimo u poslu.u vezi slicno.vrlo utiicu tvoje stalno iste greske na blisko okruzenje.

Iz ovog ugla nisam pravio nikakve vece greske ali u nezrelom dobu su vrv bile slonovske,i te moje greske ne zna niko pa onda me ni ne moze po njima procenjivati,u svakom slucaju nikakve nestabilne nepouzdane vrdalame oko sebe ne zelim,samo bezgresne

Ma kakav muž... štamparska greška. Sorry. Sad sam tek obratila pažnju šta sam napisala. U muža nikad "full" poverenje. Tačno je u dve osobe, a'l ni jedna od njih NE spada u kategoriju "muž".Sa muškarcima i muževima, se nikad ne zna.
Koliko je ovo tuzno. Biti u braku sa osobom u koju nemas full povjerenje. Generalizacija takodje. Sjebanost.

Back