Poverenje

Devojka je pocela da sumnja da je varam i bukvalno nista vise mi ne veruje, uvek sam bio maksimalno iskren prema njoj ali opet je pocela da sumnja zbog nekih mojih drugarica. Mnogo mi tesko pada to sto nisam nista uradio a ona je ubedjena da jesam, da li znate neki nacin da joj dokazem suprotno? Neki savet? Hvala svima puno koji budu pisali

Bolje to saseci u korenu. To pocinje tako naivno, kao misli da je varas, pa onda imas previse drugarica, pa ces ti poceti polako sve manje i manje da se vidjas sa rezervama, na kraju ces izbegavati zene oko sebe zbog nje, pa ce verovatno poceti da ti komentarise i drugare dok lepo ne ostanes sam. A tada ces je smoriti, jer ces visiti samo u kuci, i oticice sa jednim od njenih kolega sa posla.

Bolje to saseci u korenu. To pocinje tako naivno, kao misli da je varas, pa onda imas previse drugarica, pa ces ti poceti polako sve manje i manje da se vidjas sa rezervama, na kraju ces izbegavati zene oko sebe zbog nje, pa ce verovatno poceti da ti komentarise i drugare dok lepo ne ostanes sam. A tada ces je smoriti, jer ces visiti samo u kuci, i oticice sa jednim od njenih kolega sa posla.

:lol:

iskusno, iskusno

Ja nisam rekao da nisam kriv, i ne poricem da se desilo to, ali se nije desilo nista vise od toga da smo lezali jedno pored drugog. Ja se kajem zbog toga, pitao sam samo za pomoc. Ali ocigledno ima ljudi koji odmah vole da “kenjaju”. Vama koji ste mi dali normalne odgovore hvala puno, a ostale necu da komentarisem. Pozdrav mali milos.
Postavio si temu pa ocekuj i odgovore koji ti nece prijati.
Sta si ocekivao, da krenu svi u napad na devojku zato sto sumnja (a culi smo kako joj je proradio taj crv) i da se svi slozimo da si ti ok a sa njom nesto nije u redu?
Ne Milose, ako hoces da resis problem suoci se, ne izbegavaj to.

- - - - - - - - - -

na muškarcima ima slična tema
tamo devojci devojke drže stranu
baš me čudi da ovde devojke napadaju dečka :eek:

Nema ovo veze sa musko zenskim odnosima.
I da je zensko u pitanju isto bih sve rekla.
Das nekome povod za sumnju pa se onda cudis zasto sumnja. Nesto nije u redu sa njom/njim :roll:

- - - - - - - - - -

Nisi procitao nastavak price :)

Nema ovo veze sa musko zenskim odnosima.
I da je zensko u pitanju isto bih sve rekla.
Das nekome povod za sumnju pa se onda cudis zasto sumnja. Nesto nije u redu sa njom/njim :roll:

- - - - - - - - - -

N)

pih, ti si neka ljubomoroša, kladim se :(

gde je, bre, poverenje, ako sumnjaš, a čovek kaže da ničeg nije bilo?!

Poslednja izmena:
Kad bi mi decko rekao da je spavao u istom krevetu sa devojkom koja se lozi na njega ne bi to tako proslo. Sumnjati i biti ljubomoran nije isto.
Bili bi ok da i ja uradim isto a da on ne reaguje, ok bili smo pijani i to je dobar razlog.

Back