poverenje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
čitam tamo sve neka sprdnja, izbegavanje pravih odgovora i neumitno mi se nameće zaključak koji me je naveo da otvorim ovu temu...
ne umem da koristim pretragu, pa ako je bilo može lock...

da li postoji ili je ikada postojala osoba kojoj ste bezrezervno verovali...?
ne interesuje me da li je ta osoba jednog trenutka eventualno izneverila vaše poverenje, nego samo da li je postojala...

Samo tako i prihvatam ljude. U startu kao ispravne. Vremenom se neko dokaze kao takav i takve ljude prisvojis kao najkvalitetniji deo svoga zivota, zelis da ih sacuvas. Oni koji te iznevere, najprakticnije je da to urade sto pre, ali ima jaaako dobrih i istrajnih glumaca.
Postoji. I sada, iako nismo vise zajedno, ga smatram jednom od najpouzdanijih i najkompletnijih osoba koje znam.
A, postoje i neke koje nemaju veze sa ljis-om.

čitam tamo sve neka sprdnja, izbegavanje pravih odgovora i neumitno mi se nameće zaključak koji me je naveo da otvorim ovu temu...

ne interesuje me da li je ta osoba jednog trenutka eventualno izneverila vaše poverenje, nego samo da li je postojala...

Ne bih rekla bas bezrezervno, ali bliska i ona kojoj sam dosta verovala i imala poverenje - to da.

Postoje... ali je nije iz LjIS sfere života...

jedno vrmee sam se vracala iz skole bio je sesti razred s drugaricom mada se ovako nismo druzile
i smejale smo se
i ona je zvala sve iz odeljenja na rodjendan narocito devojcice osim mene jer nisam htela da igram
eto

jeste.

da...

naravno da nisam jer mi je otac jos u 5tom osnovne u jednom dugackom razgovoru koji smo imali rekao da probusenoj devojci nikada ne treba verovati , i hvala mu puno, bio je matori sve u pravu.

hehehe ja sam se obezbedio na vreme pre hirurgije aaaaaheheheehahahehaehaaaaa :mrgreen:

pa to jedino ako si je ozenio pre 1920 god.
znas li ti kakve su zene? slagace te dok trepnes da si prvi i jedini
ma sve su iste
kad nesto naume, nema toga sto ce da ih spreci u naumu
hoces nevinu, sa`ce caskom da bude nevina
ma samo da se uda
hvala bogu nauci i tehnologiji :aha:

cek jos nesto da dodam, sad sam se setila :lol:
znas li ti koji oblik seksa je nazastupljeniji u konzervativnim arapskim zemljama?
analni
a znas li zasto?
zato sto one koje porodice udaju, nisu u prilici da same zaradjuju i plate sebi korektivnu hirursku intervenciju ako zatreba..
a izgubljena nevinost u guzi se ne racuna kao nenevina, nego kao virgo in tacta
ti mislis virgo, a tamo defile dvocifreni!
e tako :lol:

cek da te pitam jos nesto - jesi li ti kad vec mislis da si se obezbedio na vreme, proverio da li ti je zena u sve rupice nevina,m? :per:

Poslednja izmena:
pa to jedino ako si je ozenio pre 1920 god.
znas li ti kakve su zene? slagace te dok trepnes da si prvi i jedini
ma sve su iste

kad nesto naume, nema toga sto ce da ih spreci u naumu
hoces nevinu, sa`ce caskom da bude nevina
ma samo da se uda
hvala bogu nauci i tehnologiji :aha:

Е овде се слажем, са овим испод већ и не..

Деди верујем, човек који никад није слагао, а проверавао сам није да нисам...

Back