Poverenje

Da li imate poverenja u druge ljude?

uvek... dok me ne iznevere

Da li imate poverenja da prihvatite tudje savete, misljenja i iskustva?

ne kaze se tako ali da. sto si stariji shvatis da tudja iskustva mogu biti dragocena

Na primer nalazite se u nekoj losoj situaciji...da li biste poverili nekoj osobi da ste u problemu i pitali za savet?

vaj not. ako imam poverenja uvek. mada u poslednjih nekoliko godina imam zesce razocarenje u neke ljude kojima sam verovao vise no sto je trebalo

Ja nemam. Mislim da samo ja mogu da donesem odluku ili je ne donesem...

ni to nije lose i ako zaseres znas sama da si kriva

imam poverenja u svoje prijatelje.
slusam savete pod uslovom da bas ti ljudi nemaju interes koji bi bio u konfliktu sa mojim, u kom slucaju iskljucjem potpuno to sto su mi rekli, a nekog drugog cu naravno i da saslusam i da poslusam ako mislim da je dobra ideja... ako je prljava igra u pitanju, mislim da ne znam osobu koja moze bolje od mene i da provali o cemu se radi u sustini, i da se odbrani kako treba.
kad sam u frci, moji prijatelji to znaju, ne krijem takve stvari i znaci mi kad su oko mene - sto vise misljenja cujem, to bolje. ne znaci mi samo ako je stvarno gadna situacija a oni su suvise dobri dok od boraca volim da cujem savet, sta god da je u pitanju.

moja draga prijateljica mi je jednom na kuknjavu o decku rekla- to mozes samo ti da znas
ja pomalo uvredjena sto mi ne pruza emotivnu podrsku i ne psuje ga pogledah je prekorno, na sta ona nastavi prepricavsi slican razgovor koji je vodila sa svojom bakom
apsolutno u pravu

nije pitanje poverenja, jednostavno ne mogu drugi da znaju sta meni treba bolje od mene, a nema svako energiju za neke moje gluposti

Da li imate poverenja u druge ljude?
Malo ih je takvih.
Da li imate poverenja da prihvatite tudje savete, misljenja i iskustva?
Volim da saslušam tuđa iskustva i mišljenja,svoje odluke donosim sama.
Na primer nalazite se u nekoj losoj situaciji...da li biste poverili nekoj osobi da ste u problemu i pitali za savet?
Volim da sve, što je moguće,rešim sama.

Back