Poverenje

Zasto ljudi traze od nekog poverenje? Pa zar nije lakse da covek sam odluci sta tom nekom sa kim je moze reci i da mu posle ne bude zao, zar to nije lakse nego se opterecivati oko toga koliko je ovaj veran?:)

Naravno da covek odlucuje sta ce reci i koliko ce reci.Problem nastaje kada druga strana ukapira da neko moze sve reci i ne zaliti.Mnogi se uplase takve snage.Nikad nisam bila niciji cuvar,gazda,nadzornik radova ili neko ko ce da nadgleda i vreba.Puna sloboda je ono sto dajem i ono sto trazim.Kako ce to koristiti je njegova slobodna volja.Granice sami sebi treba da umemo da postavimo,a reperkusije postoje.Takva sam i u braku.Nikakve ogrlice.Ni od zlata.Nije problem dati poverenje,ali je problem cesto sto takvo poverenje moze biti teret za onog ko na to nije navikao.:P

dam ti ja poverenje, daj mi ti.....valjda to tako treba....lakse bi mi bilo da nisam taj ebeni tip koji sedi samo na jednoj stolici, koji je nepromisljeniji, koji ide za zivotom....ovako, to poverenje mi je izvor jada i cemera.....ma ko ga i izmisli.....:D

Back